Dzisiaj około godziny 13:15 po zalogowaniu się do gry cały moduł odpowiedzialny za czat nie uruchomił się w moim kliencie gry.
Taki mały bug, ale warto się zainteresować![]()
Dzisiaj około godziny 13:15 po zalogowaniu się do gry cały moduł odpowiedzialny za czat nie uruchomił się w moim kliencie gry.
Taki mały bug, ale warto się zainteresować![]()
Trzeba poprostu się przelogować, wyczyscic cache i ciasteczka i czat powinien wrócic na swoje miejsce ;]
Jeżeli nie pomoże możesz użyć programu CCleaner.
mam ten sam problem przyłączam się do tematu prze logowanie nie pomaga
A usuwales cookies i cache z przegladarki?
`Fight for your dreams, give up on your doubts..
~ Lekcja 1 Używania Forum ~ Lekcja 2 Używania Forum ~
~ Regulamin Forum ~ Zasady Ogólne ~ Zasady Gry ~ Najczęściej Zadawane Pytania ~
Ostatnio z tego co mi wiadomo taki problem zgłaszali użytkownicy Opery nie wiem czy na innych przeglądarkach też takie problemy występują.
Ja używam FF 9.0.1 i nie mam takich problemów jak i wychodzących poza okno przeglądarki okna czatu czy innych okienek w grze.
"Carpe diem quam minimum credula postero"
QUINTUS HORATIUS FLACCUS
Przed założeniem nowego tematu sprawdź czy już nie ma podobnego
Opcja SZUKAJ nie boli.
Też mam Firefox-a 9.0.1, przelogowanie nic nie daje. Usunięcie ciasteczek też nic. Czasami się czat pojawia, a czasami nie.
Moje spostrzeżenia
1. Po zdobyciu lvl upa nie został on podniesiony a questa na wyższy lvl dostałem i nie mogłem go wykonać - oczywiście trzeba było odświeżyć stronę
2. Czasami nie wczytuje się okno czatu po zalogowaniu. - oczywiście trzeba było odświeżyć stronę ale wypadałoby to zrobić tak żeby nie trzeba było się co chwila odświeżać za każdym bugiem.
@NtGuilty
Te błędy są znane już, choć dzięki za twoje spostrzeżenia.
Dobrze ze chociaż ogarniasz te tematy ;]
Błąd w dalszym ciągu nie usunięty. mam mozzile firefoxa i mam to samo. jak nie zanika czat to okno dialogowe czatu rozszerza się do max tak że nie można go zamknąć i zostaje tylko relogowanie - ale ile razy można ??
mam propozycje żeby przy okazji zrobić to okno dialogowe zamiast brązowe to bezbarwne i prześwitująca bo irytuje to jak się walnie na pól strony !!