Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 31

Wątek: Problem z logowaniem i zawartością okna gry

Osadnik Awatar Daull18
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Napiszcie do Supportu z problemem, pamiętajcie Support nie pracuje w Weekend!!!

Ja u siebie nie mam żadnych błędów.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Ten błąd jest bodajże już w czwartek zgłoszony.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    mam ten sam problem, sprawdzalem na kilku komputerach wiec problem nie jest po mojej stronie.
    dzisiaj zglosilem do supportu

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    I??? wyjaśniło się coś u Was macie odpowiedz bo u mnie problem nadal a support nie odpowiedział

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Nic się nie zmieniło;( I coś czuję, że do czwartkowej aktualizacji nic się nie zmieni. Oby w czwartek ruszyło. Najgorzej że się napaiłem na tą grę jak szczerbaty na suchary;(

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez HERETYK Zobacz posta
    I??? wyjaśniło się coś u Was macie odpowiedz bo u mnie problem nadal a support nie odpowiedział
    Nic, nadal nie mogę grać
    Cytat Zamieszczone przez semen9 Zobacz posta
    Nic się nie zmieniło;( I coś czuję, że do czwartkowej aktualizacji nic się nie zmieni. Oby w czwartek ruszyło. Najgorzej że się napaiłem na tą grę jak szczerbaty na suchary;(
    Ja tak samo, ludzie są na dwudziestych lvlach, a ja na 2-gim

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Ja też mam ten poroblem. Czasem jest niesprawny interfejs czasem nie ma go wcale.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Witam
    Pomimo, że problem zgłoszony do supportu nadal zero działań w usuwaniu awarii. Dostałem odpowiedź, ale jestem niezadowolony z jej treści:
    Witaj daras45,
    dziękujemy za skontaktowanie się z Supportem gry The Settlers Online.

Zgłoszenie zostało przyjęte i wkrótce skontaktujemy się z Tobą by odpowiedzieć na Twoje zapytanie.

Jeśli chcesz dodać jakieś informacje do zgłoszenia, prosimy odpowiedzieć na tę wiadomość e-mail, ale nie zmieniać jej tematu. Dzięki temu będziemy w stanie szybciej udzielić odpowiedzi.

Ten mail zwrotny dostałem w dniu 27.01.2012 - do dziś zero efektów. Nawet napisałem prośbę o utworzenie nowego konta w zamian za dotychczasowe ale niestety nie dostałem na nie odpowiedzi. Chyba już nas odpuścili.

Zaczynam się zastanawiać czy traktują nas poważnie i nie skupiają sie już tylko na profitach płynących z już grających. Co jednak będzie kiedy problem dotknie większej ilości graczy a brak kompetencji nie pozwoli na prawidłową reakcję supportu???

Bo chyba sprawa już ich przerosła.

Trudno ...
    Ostatnio edytowane przez daras45 ; 31.01.2012 o 22:38

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    To tylko gra i na upartego można znaleźć inną ,Ja odpowiedzi od supportu nie mam do dziś tak jak i nie usunięto błędu ewidentnie ograniczonego do "naszych" kont.
    Czy nazwać nas wybrańcami czy ofiarami faktem jest że nie ma co liczyć na poprawę sytuacji a skoro ktoś ma mnie w ..... nosie to nie mam zamiaru psuć sobie nerwów i marnować czasu.
    Jak zawsze zapowiadało się ciekawie
    Pozdrowienia dla wszystkich pokrzywdzonych brakiem zainteresowania ze strony supportu ale to w końcu PL.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Po dzisiejszych pracach Supportu gra nareszcie działa:]

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów