Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 53

Wątek: "Połączenie z serwerem zostało zerwane"

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    U mnie podobnie z firefoxem . Ledwo wyjdę z kolejki logowania , wczytuje się mapa i już utracono połączenie z serverem. Mam neta 8 gb najnowszy flash plugin , java i pakiet adobe. Cookies itd. wyczyszczone.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Mam podobny problem. Częstość występowania: raz na kilkanaście minut. Korzystam z najnowszej Opery, net 10Mb.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Na firefox-ie miałem ten sam problem co wszyscy wyżej (rozłączanie co chwila). Z ciekawości zainstalowałem chroma i ku mojemu zdziwieniu kilka godzin bez żadnego przerwania. Wieżąc że moze coś naprawiliście odpaliłem foxa (oczywiscie zastosowalem opcje typu wyczyść cache, ciasteczka itd) i niestety ponownie wywala co pare minut. podsumowując na długo już używanym foxie klapa, a na świeżutkiej instalacji chroma wszystko ok. Może kogoś to naprowadzi na trop o co z tym biega
    Ostatnio edytowane przez Cichy83 ; 29.01.2012 o 00:31

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    zgłaszam ten sam problem co kilka-kilkanaście minut bez reguły połączenie zerwane

przeglądarka FF
    czynności: bez reguły samo od siebie czy coś robie czy nie dc
    Ostatnio edytowane przez naughtyb ; 30.01.2012 o 07:59

Osadnik Awatar Daull18
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Napiszcie tutaj lub do Supportu, jakiej przeglądarki używacie i przy jakich czynnościach was wyrzuca z gry ;]

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    ja mam ten sam problem na Operze wiec nie wiem czy problem tkwi w przegladarce

ZielonyBeret
    Witajcie,

mam ten sam problem, grałem na chrome - wywalało, ale rzadko, gram na operze, wywala częściej, ale też nie ma reguły, czasem gra chodzi godzinę, a czsem nie zdążę się zalogować. Na ff nie próbowałem ale nie sądzę, by była różnica.

Sądzę, że to nie jest problem neta, ani przeglądarki tylko serwera, na którym stoi gra, za duże mają obciążenia to rozłączają co jakiś czas.. żal.

Pozdrawiam.

Irek_80
    No to widzę ze nie tylko ja mam problem z grą.
    Dodatkowo okna czatu nie mam i to nie wina przegladarki

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    watpie by byla to wina serwera albo przegladarki bo jak przegladam settlery u siebie w domu to wszystko gra a jak przegladam u narzeczonej to tez mnie co chwila wyrzuca

Osadnik Awatar Daull18
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Polecam sprawę zgłosić do Supportu, może oni będą mieć jakąś rade.
    Ja jeszcze nie miałem ani jednego problemu, nigdy mnie nie wyrzucało.
    Sprawdzcie wersja flasha ;]

Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów