Witam, otóż co kilka minut mam problem tego typu: "Połączenie z serwerem zostało zerwane" . Wyświetla mi się ten komunikat, po czy wraca na stronę startową gry. Posiadam bardzo dobrego neta, wiec nie wiem w czym tkwi ten problem.
Witam, otóż co kilka minut mam problem tego typu: "Połączenie z serwerem zostało zerwane" . Wyświetla mi się ten komunikat, po czy wraca na stronę startową gry. Posiadam bardzo dobrego neta, wiec nie wiem w czym tkwi ten problem.
Sprawdź może datę systemową.
Co do dobrego neta:
start -> uruchom -> cmd -> OK -> wpisz: ping www.thesettlersonline.pl
i tam sobie zerknij jakie masz opóźnienie.
35 ms
Sprobuj wyczyscic cache i cookie z przegladarki. Mialem tak na angielskim serwerze i tym sposobem problem rozwiazalem.
`Fight for your dreams, give up on your doubts..
~ Lekcja 1 Używania Forum ~ Lekcja 2 Używania Forum ~
~ Regulamin Forum ~ Zasady Ogólne ~ Zasady Gry ~ Najczęściej Zadawane Pytania ~
Niestety pomimo wyczyszczenia przeglądarki, komunikat dalej się pojawia.
Probowales innej przegladarki? Jaki masz internet?
Internet 8 mb/s, vectra. Nigdy żadnych problemów z internetem czy teżz grami nie miałem. jedynie przez tą grę. Po wyczyszczeniu pamięci podręcznej wywala mnie co raz częściej.
A inna przegladarke uzywales?
Właśnie używam teraz Chrome'a. Zeedytuję posta w razie gdyby pojawił się znów problem![]()
Z tego co widzę coś dużo problemów z tym chromem jest. Cóż gra od czasu do czasu tez mi wywali ale jakoś nie zbyt często. A tak przy okazji to zawsze wywala mi grę gdy próbuje się wylogować.