Mam taką propozycję. Nie koniecznie moze być ona przychylnaCo myślicie o tym żeby do gry wprowadzić ścieżkę dziwękową np z settlers 7. Moim zdaniem nie byłby to głupi pomysł. Jak sądzicie ?
Mam taką propozycję. Nie koniecznie moze być ona przychylnaCo myślicie o tym żeby do gry wprowadzić ścieżkę dziwękową np z settlers 7. Moim zdaniem nie byłby to głupi pomysł. Jak sądzicie ?
Ostatnio edytowane przez Sebadtian1994 ; 26.01.2012 o 19:54
Hm.. to nie jest zły pomysł. Muzyczka z The settlers 7 była przyjemna![]()
Ja bym wolał muzykę midi z Settlersów 2 ;]
Zgadzam się z Kamiloss, tyle godzin przegranych przy tej muzyce, nie zapomniane chwile![]()
zgadzam się w 100 % jest miła i taka "budownicza"![]()
no też się zgadzam ale nie mam pojęcia gdzie mam się zwrócić bezpośrednio z tym pomysłem.![]()
tego to i ja Ci nie powiem, bo nwm gdzie tu jest support xD nie chce Cię zasmucać ani rujnować twego zacnego planu z którym się jednak zgadzam ale wątpię, aby zmienili muzykę, bo jak wiadomo to twórca gry (chyba nie polska) o tym decyduje ;(
Ale główny administrator gry może przekazać pomysły
Może dodać muzykę z wszystkich częściKażdemu by pasowało i każdy by znalazł coś dla siebie.
`Fight for your dreams, give up on your doubts..
~ Lekcja 1 Używania Forum ~ Lekcja 2 Używania Forum ~
~ Regulamin Forum ~ Zasady Ogólne ~ Zasady Gry ~ Najczęściej Zadawane Pytania ~
ja dołożę od siebie że muzyczka w tle swoją drogą ale na przykład mogłaby się zmieniać podczas ataku na bandytów, czyli wybieramy obóz do ataku, zatwierdzamy, w tym momencie zmienia się podkład muzyczny na taki z małym dreszczykiem emocji a podczas walki na jeszcze inny i w zależności wygranej lub przegranej walki podczas powrotu generała do garnizonu przechodzi w spokojniejszą nutkę i jak generał wróci to już normalny podkład. co o tym sądzicie? w wielu grach na pc jest tak zrobione.