Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Wątek: Migracja konta z UK

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Ja też na samym początku się zgłosiłem i nie mam jeszcze diamentów. Trochę trzeba poczekać.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Jak już było powiedziane punkty są przydzielane ręcznie! Jeżeli zajmuje się tym jedna osoba lub kilka, a kandydatów jest przynajmniej ponad 1000 to trochę to im zajmie.

Ja z kolei mam inne pytanie. Kiedy będzie otwarta beta? Bo z tego co rozumiem to zamkniętą betą może się cieszyć puki co pierwszy 1000 graczy, a ja niestety się nie załapałem. Moglibyście podać datę otwartej bety gry lub rozszerzyć listę graczy o np kolejny 1000 ^^

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Ja chciałem migrować z serwera UK dzisiaj i nie mogę.Czy już nie ma miejsc?

Osadnik Awatar NoLife
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Niestety wygląda na to że nie ma miejsc, mam ten sam problem.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Xaar mówił na czacie że w poniedziałek będzie dalej przyznawał gemy, dziś nie może, dodał że jutro też nie da rady wszystkich przyzna, więc spokojnie trzeba czekać

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Czy migrujący z serwera UK,a nie mający szczęścia w dostaniu się do pierwszego 1000 i grający dopiero po 25.01 tez dostana swoje gemy?

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Spokus Zobacz posta
    Czy migrujący z serwera UK,a nie mający szczęścia w dostaniu się do pierwszego 1000 i grający dopiero po 25.01 tez dostana swoje gemy?
    Jeżeli ktoś podlega pod system migracji i zgłosi chęć przejścia na serwer PL zgodnie z ogłoszeniem, to oczywiście również otrzyma swoje Klejnoty.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Ja już swoje gemy dostałem

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    a ja mam też inne pytanie, rejestrowałam się zaraz po tym jak ruszyła pl beta tak samo jak maila wysłałam, a do tej pory nie dostałam żadnego maila zwrotnego, klejnotów, i konto na Uk nadal mam czynne, a na pl moge grać, co to oznacza?? Jestem pewna ze maila wysłałam poprawnie zgodnie z treścią i dane też się zgadzają.... jakby nie było upłyneło 6 dni od rejestracji...

Osadnik Awatar Merkor
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Sqard, cierpliwości, Xaar na pewno nad tym pracuję, jest jeszcze sporo osób które nie dostały gemów.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów