Gardzić możesz, ale oni najwyraźniej to lubią. Czyli mamy do was mówić "PROSZE PANAAA! A ZROBI PAN COŚ Z TYM???" żeby coś zadziałało? Uwierzcie, ale relacje psiapsiółek między graczej, a Modem nie pomagają. Musze wyjść z lapem na dwór żeby grać bo już pokój cały w rzygach i matka ryczy żebym w to skończył grać i tak chyba zrobie bo gra jest niczego sobie, ale ludzie porażka. Rozumiem, że na globalu nie ma kultury bo nie zabronicie się botom logować bo chcecie jak najwięcej graczy i potrzebni są moderatorzy, ale daj spokój żeby taką porażke tu robić. Wywalić ten SYF i zrobić coś z tym. Możesz mnie banować mam to gdzieś, ale swoje powiedziałem i jak widać ludzie mnie popierają. Tak chcą grać tylko lizodupy i ich Panowie. Takie rzeczy tylko w polsce. Najlepiej głosujcie na Palikota on jest przecież za związkami partnerskimi. Czy to nie on? Nie wiem nie głosuje na takich ludzi.
O ile mi wiadomo to można się zapytać o ewentualne porady. Jak już mówiłem jeden jegomość mi poradził reloga i nie pomogło, ale kolejny już teraz jegomość mój kolega poradził mi i już problem rozwiązany. Bez żadnego zgłaszania. Zgoda, ale dla dobra wszystkich, a nie jak jeden drugiemu włazi w dupe żeby się przypodobać i mieć przyjaciół we "władzy". Chodzi o to, że zamiast rozmawiać i pilnować porządku to gadają ze swoimi kochanymi, wiernymi i nie wiem jeszcze jakimi koleszkami. A na globalu wyzywają się od ku** i innych, oszustwa przy handlu etc. Tym się zająć nie umiecie jak widze. Brawo Polska!