Też stwierdzam fakt poważnego problemu po wejściu do gry.
Też stwierdzam fakt poważnego problemu po wejściu do gry.
W godzinach popoludniowo-wieczornych ogolnie serwer lezy i kwiczy. Obecnie co pare minut wywala.
lagi jak cholera, bloki padają i wojo w kosmosehhhh
zaczyna ta gra człowieka irytować, zamiast sprawiać przyjemność....
Tak, na serwerze nr 2 występują obecnie jakieś utrudnienia - technicy zostali już poinformowani.
tak tak caly czas wystepuja panie Xaar twardy restart serwera co 2 dni to chyba nie rozwiazanie
BTW: juz akurat wiekszosc powraca!
Jak za starych dobrych czasow problemy po konserwie powracaja. Gra sie laduje wszystko cacy a na koniec komunikat błąd wywołania serwera.
Witam,hmmm i gra lipa ,niby sie loguje do gry ale gra nie wskakuje,niezła praca konserwowa,i przygoda do piachu poszła,a szkoda![]()
Konserwacja nie została zakończona czytaj ze zrozumieniem.
a to mam to samo...myslałem ze cos u mnie a to problem szerszy.
//edit
Nastepny z grupy która swietnie wyszkolona jest w czytaniu. tylko gdzie to ma przeczytać o tym ze konserwacja jest nie zakonczona?
bo jesli czyta sie z normalnym zrozumieniem...to konserwacja powinna zakonczyc sie o 7.00
Czyli wyhodzi ze trzeba czytac nie ze zrozumieniem ale z superzrozumieniem a to to potrafia tylko nieliczni juz wiec nie naskakuj na ludzi dejfff
Ostatnio edytowane przez Zajadek ; 06.06.2013 o 07:21
Moderatorzy i administratorzy zastrzegają sobie prawo modyfikowania oficjalnych forów i/lub pokojów czatu w dowolnym czasie, według ich uznania i bez uprzedniego powiadomienia.