Zobacz wyniki ankiety: Czy uważasz że proponowane zmiany są przydatne i chciałbyś aby były wprowadzone?

Głosujących
132. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak i to jak najszybciej

57 43.18%
  • Chętnie nazwę sobie generała

63 47.73%
  • Mało przydatne ale może byc

10 7.58%
  • Nie podoba mi sie, jestem przeciwny

2 1.52%
Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 24

Wątek: Nadawanie nazw generałom, imie generała pod garnizonem.

bembus
    tez za, moi beda "Łamagi"

Cytat Zamieszczone przez Piotru70 Zobacz posta
    Ja nie widzę potrzeby, jak już komuś jest coś takiego potrzebnego, to rozpoznawania. To łatwiej, byłoby nadać im numeracje. 1,2,3,4,5,6 itd.
    Pomysl, rownie dobrze mozesz ich nazwac 1,2,3,4,5 itd.
    Ostatnio edytowane przez bembus ; 30.03.2013 o 22:10

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    jestem za

Odkrywca Awatar Piotru70
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez bembus Zobacz posta
    tez za, moi beda "Łamagi"

Pomysl, rownie dobrze mozesz ich nazwac 1,2,3,4,5 itd.
    Pomyśleć pomyślałem tylko nie znalazłem sensu robienia z Tsop drugich plemion.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Absolutnie nie kierowałem się ********mi, szczerze nigdy w ******** nie grałem nawet wynikło to z czystej chęci lepszego rozeznania się w tym gdzie jakie wojsko mam podczas wykonywania przygody.

Odkrywca Awatar Piotru70
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Tylko ciekawe czy gdyby kiedyś był jakiś konkurs związany z planowanym PvP i wprowadzili by te nazewnictwo. To czy banowali by za niewłaściowe nazwy. Napiszesz w nazwie kilka gwiazdek i masz bana za cenzure. Nie wiem czy to nie narobiło by tylko problemów. Z reguły jak jakiś pomysł nie zostanie narzucony to wszystkim się podoba, bo gra zaczyna się nudzić. Ale w rzeczywistosci nie ma szans na wprowadzenie większości z nich.BB robi wszystko aby odciążyć serwery, a muszą wprowadzać stale aktualizacje i coraz nowsze rzeczy, to gracze zawsze muszą wyskakiwac z idiotycznymi pomysłąmi, ten pomysł jest tak samo potrzebny jak ostatnio temat "Port" w którym, piarci mieli atakowac naszą wioskę. Ja nie wiem komu to jest potrzebne i komu robiło by frajdę. Zresztą temat związany z zazewnictwem był tyle razy mielony i nigdy nieprzeszedł, wiec tym razem też nie przejdzie.

Odkrywca Awatar sparkz
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Jak najbardziej za.
    "A necromancer is just a really, really late healer"

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    a gdyby tak nazwać gienków imieniami modów i słać tych na 1 fale za każdym razem ?
    MOD_takiitaki przegrał
    Twój MOD_takiitaki został ranny

do modów, nic osobistego, takie luźne gadki :P
    It's coming
    It's watching your every move
    You cannot hide...

Goldmano

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez Piotru70 Zobacz posta
    Tylko ciekawe czy gdyby kiedyś był jakiś konkurs związany z planowanym PvP i wprowadzili by te nazewnictwo. To czy banowali by za niewłaściowe nazwy. Napiszesz w nazwie kilka gwiazdek i masz bana za cenzure. Nie wiem czy to nie narobiło by tylko problemów. Z reguły jak jakiś pomysł nie zostanie narzucony to wszystkim się podoba, bo gra zaczyna się nudzić. Ale w rzeczywistosci nie ma szans na wprowadzenie większości z nich.BB robi wszystko aby odciążyć serwery, a muszą wprowadzać stale aktualizacje i coraz nowsze rzeczy, to gracze zawsze muszą wyskakiwac z idiotycznymi pomysłąmi, ten pomysł jest tak samo potrzebny jak ostatnio temat "Port" w którym, piarci mieli atakowac naszą wioskę. Ja nie wiem komu to jest potrzebne i komu robiło by frajdę. Zresztą temat związany z zazewnictwem był tyle razy mielony i nigdy nieprzeszedł, wiec tym razem też nie przejdzie.
    Widzac zainteresowanie ludzi proponowanym rozwiazaniem nie na miejscu jest przekonywanie ich ze jest to zupelnie niepotrzebne. Chciałbym tez wiedzieć skad masz takie informacje odnośnie tego czy taka zmiana jest nadzwyczaj duzym utrudnieniem do wprowadzenia i że napewno nie przejdzie? Piotru cenie ludzi którzy piszą to co myslą ale myślenie i do tego jeszcze wypowiadanie sie w czyims imieniu to juz naprawde przesada i arogancja.
    Twoje wypowiedzi jednoznacznie wskazuja ze ciezko Ci sie nawet pogodzic z tym ze każdy ma swoje zdanie i naprawde moze ono byc inne niz Twoje wlasne.
    Troche wiecej dystansu i pozwol kazdemu za siebie sie wypowiadac za siebie (nawet jesli kiedys bedziesz mial racje). pozdrawiam

Pozostałych zachęcam do wyrażania swoich opinii i oddawania głosów w ankiecie hej

Odkrywca Awatar Piotru70
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Nediyn nadal jestem na Nie.

Draqio
    jestem za

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów