Strona 4 z 9 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 5 6 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 81

Wątek: nie mozna anulowac zadania gildii

Odkrywca Awatar Piwonia
    Serwer
    Nowa Ziemia
    No u nas znowu pojawiła się wyspa, mam wrażenie że znowu częstotliwość tego zadania się zwiększyła, bo wcześniej pojawiało się raz na dwa tygodnie lub rzadziej.

Mam do Was pytanie bo nigdzie nie spotkałam się z tym tematem, jaki macie limit wykonania zadania i osoby z jakim poziomem dostają u Was Wyspę do zrobienia? U mnie gdy limit wykonania wynosił do 20 to zadanie dostawały osoby z poziomem 46+, gdy limit wzrastał teraz wynosi 32 to zadanie dostają osoby z lvlem 36-45. Zastanawiam się co się stanie gdy limit wykonania wzrośnie do 36 i wskoczymy w kolejne widełki czy wtedy wyspę dostaną osoby 26-35, czy za to osoby 35-46 będą co drugi- trzeci dzień musiały mrocznych kapłanów robić, jak to teraz jest z osobami 46+.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Jak rozumiem BB i Xaar podwinęli ogon pod siebie i zwiali niczym króliki przed ogarem, bo kolejna konserwa a nadal nie można anulować zadań gildii.
    Skoro nie umieją naprawić tego co spartaczyli to niech wydadzą choć po kilka "Wysp piratów" na łebka, bo teraz nikt nie puszcza grubasów po przygody lecz po pisanki.

Chyba, że ten dział "Problemy techniczne" służy jedynie do wypłakiwania się "w rękaw" użytkownikom bo nikt z BB nie raczy wejść tu, sprawdzić z czym borykają się userzy i choć trochę pomóc. Jeśli tak to gratuluję podejścia do ludzi

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Nie mogą rozdać tej przygody. Dlaczego? Bo nagle się okaże, że każdy ją sprzeda i po chwili znów będzie płakał, że nie ma. Zgadzam się, że konserwy nie przynoszą pożądanych rezultatów. Chyba, że z góry założenia były inne względem tej.

Osadnik Awatar Noem08
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Support odpisał: sprawę znają, ale terminu naprawy tego błędu już nie... ja już się niczym nie zdziwię, jak u nas widać nawet kiedy Mod daje bana, komu, na ile czasu i za co, to samo z reportami...

Odkrywca Awatar Piotru70
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez Noem08 Zobacz posta
    Support odpisał: sprawę znają, ale terminu naprawy tego błędu już nie... ja już się niczym nie zdziwię, jak u nas widać nawet kiedy Mod daje bana, komu, na ile czasu i za co, to samo z reportami...
    A bany powinny być incognito? Nie rozumiem, bardzo dobrze ze akcja "Ban" jest publiczna i wszyscy wiedzą jak działają moderatorzy i jak zachowują się gracze.

Odkrywca Awatar zwolk
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez Noem08 Zobacz posta
    A skąd support ma znać termin naprawy JAKIEGOKOLWIEK błędu skoro się tym nie zajmuje? Zadaniem supportu jest przekazanie informacji o błędzie do odpowiedniego działu technicznego i to zrobili. Reszta w rękach programistów. Przewalone mają w tym supporcie...nic nie mogą zrobić, a największe pomyje na nich wszyscy wylewają...

Osadnik Awatar NieMaNicka
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez zwolk Zobacz posta
    A skąd support ma znać termin naprawy JAKIEGOKOLWIEK błędu skoro się tym nie zajmuje? Zadaniem supportu jest przekazanie informacji o błędzie do odpowiedniego działu technicznego i to zrobili. Reszta w rękach programistów. Przewalone mają w tym supporcie...nic nie mogą zrobić, a największe pomyje na nich wszyscy wylewają...
    zwolk nie bez powodu.. jest to najgorzej pracujacy support posród gier w jakie grałem Odpowiadaja po 3tyg lub w ogóle.. Ciezko powiedziec nawet o czym to świadczy..

Pozdrawiam Cierpliwych NMN

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    w swojej gildii mam problem z anulowaniem zadania a ci gracze co weszli po wyświetleniu się zadania gildii go nie widzą i nie maja żadnego zadania zarówno do wykonania jak i oczekującego Gildia PomocMarket

Początkujący Osadnik Awatar Sylwunia
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Gildia Empire of the Yamato z serwera Nowa Ziemia również nie może skasować zadania gildyjnego. Po naciśnięciu "X" zadanie znika tylko u mnie, a po relogu pojawia się z powrotem. Skoro problem jest znany przez support powinien go naprawić bo obecna sytuacja jest śmieszna i nie wróży świetlanej przyszłości dla TSO. To raz, a dwa to zadania z Wyspą Piratów. Ich częstotliwość pojawiania się w zadaniach jest nagminna. Odnoszę wrażenie, że w tej grze innych przygód nie ma. 3-4 razy w ciągu tygodnia to przegięcie.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Jestem tego samego zdania co Sylwunia, to na prawdę przegięcie z tą przygodą:P

Strona 4 z 9 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 5 6 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów