Strona 50 z 58 PierwszyPierwszy ... 40 48 49 50 51 52 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 491 do 500 z 578

Wątek: zadanie - cztery wiatry

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Zadanie polegające na znalezieniu granitu w przygodzie Mroczni kapłani to kretynizm i zaczyna mnie to strasznie irytować zrobiłem juz 6 razy tą przygodę i ciągle nie ma granitu

Meyska
    level 26-35
    zadanie 10 - wydaj 700 cebrzyków wody i znajdź 200 granitu z przygody mroczni kapłani; nagroda 100 mieczy z żelaza

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Potrzebuję kogoś kto przydzieli mi premię 50 półmisków ryb... Pomożecie??? ;P

Odkrywca Awatar zwolk
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez erysipelas Zobacz posta
    Potrzebuję kogoś kto przydzieli mi premię 50 półmisków ryb... Pomożecie??? ;P
    A czemu nie załatwiasz tego bezpośrednio w grze (między znajomymi albo na czacie handlowym)?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    A nie wpadłam na to

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez qsebeq Zobacz posta
    Zadanie polegające na znalezieniu granitu w przygodzie Mroczni kapłani to kretynizm i zaczyna mnie to strasznie irytować zrobiłem juz 6 razy tą przygodę i ciągle nie ma granitu
    w 100% zgadzam sie z qsebeq :/ 5 razy zrobiony Azyl i lipa z granitem! masa woja w piach a w dropie jak nie drewno egzo. to ruda tytanu :/
    pogratulować pomysłu z zadaniem ....

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Bo oni to źle zrobili, powinno być znajdź rude tytanu, wtedy każdy by sie cieszył jakby mu tytan wypadł, a narzekali by na granit

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    dzisiaj kolejna próba zaliczenia zadania Mroczni kapłani (czyli 7 ) jeżeli nie przyniesie oczekiwanego skutku czyli granitu rezygnuje i tak ogólnie to już mam dosyć tej gry

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Witam .
    Jaki jest ostateczny termin ukończenia " czterech wiatrów " ?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Wg. mnie zadania nawet fajne, ale dawanie do zrobienia przygód, które można kupić tylko za mapki (i to dużą ich ilość) jest trochę przegięciem, bo nawet na handlu zaczyna ich brakować w rozsądnych cenach. Dać 3-4k za przygodę, z której nie ma żadnego sensownego dropa, jedynie jest sensowne PD, ale to można taniej nabić (mówię o ataku z zaskoczenia)
    A żeby było śmiesznie to granit, przynajmniej w moim przypadku, nie chce wpaść
    11 dropów bez granitu, 8 razy z rzędu tytan
    prawdopodobieństwo niewpadnięcia tytanu w 11 kolejnych dropach (zakładając, że dropy są niezależne od siebie) wynosi "aż" 0.01156, a wpadnięcia przynajmniej raz 0.9884, rozumie można mieć pecha, ale są jakieś granice
    a szansa na tytan 8 razy z rzędu wynosi 1:6561
    Ktoś przebije? :P

Strona 50 z 58 PierwszyPierwszy ... 40 48 49 50 51 52 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów