Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Przeglądarka budynków

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród

Przeglądarka budynków

Przydałoby się coś w rodzaju przeglądarki budynków, z poziomu której mogę włączać/wyłączać procesy tworzenia surowców itd. Na zasadzie listy zbudowanych już budynków.

Mam na przykład 4 tartaki i chciałbym wyłączyć produkcję we wszystkich. W tej chwili muszę szukać po mojej wyspie podczas gdy można by to zrobić z poziomu prostego menu.

Pozdrawiam

Odkrywca Awatar spyderek
    Serwer
    Nowa Ziemia
    zawsze mogłeś je zbudować w jednym miejscu

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Przydałby się taki addon, nawet za klejnoty. Rodzaj konta premium. Dodałbym jeszcze bilans całkowitej produkcji surowca ze wszystkich źródeł i całkowite zużycie surowców do produkcji. (np. przyrost/zużycie na godzinę).

Początkujący Osadnik Awatar Darilan
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez HOOVER Zobacz posta
    Przydałby się taki addon, nawet za klejnoty. Rodzaj konta premium. Dodałbym jeszcze bilans całkowitej produkcji surowca ze wszystkich źródeł i całkowite zużycie surowców do produkcji. (np. przyrost/zużycie na godzinę).
    Wygodny i bogaty ;P Jest stronka http://www.ceo-economy.appspot.com/ Siedzisz na niej... aktualizujesz... męczysz się.. Ale info masz

Polski serwer Minecraft, tylko Premium!
    >>poleca Darilan<<

Uprawnienia umieszczania postów