Co jest kurrwa z tą grą. Naprawcie ją. Od 15 się już pierrdoli ta gra.
Co jest kurrwa z tą grą. Naprawcie ją. Od 15 się już pierrdoli ta gra.
oni tylko umią bany dawac a pojecia o zarzadzaniu nie mają mooody pier.......
Żeby chociaz poinformowali, ze moga byc przewidziane jakies usterki, niedogodnosci, problemy, COKOLWIEK!!!! A tu nic,ani widu, ani slychu...A support tez nieodpowiada na posty, a do 19stej pracuja...
ciekawe czy uda mi sie dzis zalogowac, wczoraj od 17.00 do 22.00 nie udalo![]()
" Udało Ci się odnaleźć jakiś błąd techniczny? A może masz jakiś problem? Możesz to zgłosić właśnie w tym dziale.
Ważne: większość problemów technicznych najlepiej zgłaszać bezpośrednio do naszego Supportu. "
Tak udało się i mam potwierdzenie
Problem z kolejką logowania - wątek zbiorczy.
* 80 Stron
* Odpowiedzi: 792
* Odsłon: 33,563
Dodaj jeszcze:
*Reakcja supportu: 0
*Informacje od problemie nadesłane od supportu: 0
*Zadowolenie użytkowników z pracy supportu: 0
A ja sobie po prostu odpuszczam, 2 przygody skopane,kopalnie nie zasilone, łowiska nie zasilone od paru dni nie można wejść na serwer. Miło się grało jakiś czas, dowidzenia
Tez sie zastanawiam nad odejsciem bo to jest bez sensu zeby czekac 4 godziny i zagrac 15 minut bo internet albo gra sie zbuntuje
Nie kazdy moze wlaczyc rano logowanie zeby wieczorem posiedziec...
lol juz nie moge sie doczekac przeprosin od supportu, znowu 2 kosze 2 zaciagi i 2 x lubczyk kazdy dostanie za 3 stracone dni
Zeby jeszcze jakies info dali, ze wiedza o problemie i staraja sie go rozwiazac, po ostatniej konserwacji z dnia 15.02 tak sie wszystko sypie
problem w tym ze nawet jesli rano sie wlaczy nie ma zadnej pewnosci, czy wieczorem sie zalogujesz, bo czas kolejki logowania wydluza sie zamiast skracac, a moze tworcy TSO chca nas- uzytkowanikow naklonic do tego, bysmy sie dogadali jak po kolei mamy sie logowac, kto pierwszy, kto drugi, a kto 726-sty? hahahahahahaahah!!! Widocznie mamy nauczyc sie grac zespolowo)))