Moriarduur, myślałem że tego nie powiem... ale wreszcie ktoś użył słowa którego nie rozumiem ;P tzn. nie w takim sensie, że nie wiem co znaczy, lecz nie wiem jak go użyć w praktyce ;>
f
Ostatnio edytowane przez parsifal71 ; 14.10.2013 o 01:29
@Veltaro
Wyślij jakąś paczke (chleb, szynka, pare koni i marmuru) zrobie piknik, bo bede jeszcze dłuugo sie logował, nie zapłace im po to zeby wbijac szybciej![]()
to ma byc przegladarkowa darmowa
Ostatnio edytowane przez MOD_BOGVER ; 18.02.2013 o 08:14
jak ci ktos da premię (kosz , polmisek itd ) wejdziesz odrazu.u mnie działa, pozdrawiam
To jakiś istny absurd z tym logowaniem! Cyrk!!! Jak jest jakiś problem, to się wyłącza serwery i go naprawia, a nie zmusza ludzi do czekania w kolejce! Kolejka ro może być rano w sklepie po pieczywo!!!! Już ponad godzinę czekam aby wejść i wyłączyć kopalnie na noc i nie mogę! Kto mi zwróci surowce jak się zawalą? To jest gra przeglądarkowa, dostęp do niej powinien być natychmiastowy, a nie jakieś kolejki.... Wyłączcie serwery, naprawcie problem, a nie robicie z ludzi baranów!!!
czytałam Garleta z rivii, w pewnej grze przeglądarkowej spotkałem kogoś z tym nickiem i namówił mnie do przeczytania tego ;p okazało się całkiem niezłe ;>
NewOne84, nie wściekaj się to nic nie da... usiądź, narzekaj i baw się dobrze, bo to co "tu" się dzieje to cyrk i jest lepszy niż moja obecna książka, a pro po niej Moriarduur, czytam właśnie taką książkę która opowiada o strachu pewnej dziewczyny, boi się wszystkiego, a co dziwniejsze nazywa te strachy... tam jest pełno trudnych słów;D
Aleście się rozentuzjazmowali...
Ubisoft UK Community Manager "McMonobrow" wyjaśnił skąd się mogą brać te wszystkie problemy, nie tylko w TSO i nie tylko w Polsce.
"Over the past few months, we’ve heard your feedback and have been investigating the best ways to make improvements in our services’ availability. As a result, we’re transitioning the hosting of many of our online services from a third-party data center to a new facility, starting February 7 at 8 p.m. EST. During the transition, some Ubisoft services and online games will not be available – a full list of affected games and services can be found here. We apologize for the inconvenience. This move ultimately will help us improve the maintenance of our infrastructure and deliver better uptime and greatly improved services for our customers. You can follow migration progress through our Ubisoft twitter account."
Po prostu pomyliło im się i zamiast "7" jest "17". :P