Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Przygoda nie ta

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia

Przygoda nie ta

Witam
    po pierwsze miałem mam zrobić przygodę epicka , wybrałem Madczyna Milosc , wyladowalem na wyspie piratow , nie było ani poczatkowych ani konowych obozow , zniszczyłem 3 obozy i 2 lasy , nie mogę zakonczyc misji bo mam pokonać jeszcze cos tam , jak mam pokonać skoro tam już nic nie ma , byłem w pomocy , dostałem pomoc ban 45 czy jakos tak , dziekuje slicznie za pomoc , to się nazywa podejście do klienta , brawo !
    PS , scerren z gry , planszy zrobiłem tylko komu mam to wyslac jak nawet w zakładce pomoc daja bany za bledy w grze , cudnie po prostu cudnie !

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    akurat matczyna milosc nie jest przygoda epicka

Odkrywca Awatar Kranderga
    Serwer
    Słoneczny Gród

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    na Gildzie mi powiedzieli ze jest , ale to nie zmienia faktu ze wyladowalem na innej wyspie i to której nie da się zakonczyc , sa ludzie którzy graja dla rozrywki chociaż pare sms-ow wyslalem , a skoro dofinansowuje ta gre a wlasciwie ich tworcow pomijając to ze zarabiają na tym pośrednicy to do uja pana oczekuje tez jakiejś pomocy a nie bana w dziale pomocy , a Twoja odpowiedz ma się nijak do problemu! Ja się nie pytałem czy to epicka czy nie tylko dlaczego robiąc misje robie zupełnie inna i to z bledami wiec jak nie masz nic do powiedzenia to przemilcz ! , ztego co zauwazylem to pomoc polega na tym jak zburzyć studnie , tym się tam zajmują , jak ktoś ma level powyżej 40 to jemu jest na uj potrzebna taka pomoc , jak kiedyś to zrozumiesz to się kiedyś odezwij , na dzień dzijejszy jeszcze nie ten czas !

Odkrywca Awatar Kranderga
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Nie gorączkuj się tak, bo jesteś w tej przygodzie, która zacząłeś robić.
    Jeśli na kanale pomocy zachowywałeś się w taki sam sposób jak tu to się nie dziwię, że dostałeś bana.

Przygody Wyspa piratów i Matczyna miłość są rozgrywane na bardzo podobnych mapach.

G1

1. (obóz) (100 Ko + 100 Po) [1.200R 2.72R 128Ż] [(262-272R)]

2. (Pułapka) (100 Ko) + 3. (Pułapka) (200 SW) + 4. (Pułapka) (200 SW) [60R 140Ż] [(40-57R)]
    Wysyłamy atak na pułakę nr 4. Generał po drodzę zniszczy pułaki nr 2 i 3.

5. (przywódca) (1 KM + 50 Po + 1 ZK + 50 Og) [1.189K 2.28R 169K 3.125Ż 75WŁ] [(28R 358K 99-124Ż)]

Łącznie : [~360R 160Ż 358K 75WŁ] [(~330-357R 358K 99-124Ż)]

Mapy zaczerpnięte z tematu:
    http://forum.thesettlersonline.pl/th...ra%C5%82-(200)

P.S.
    Urzekła mnie Twoja historia.
    Ostatnio edytowane przez Kranderga ; 30.01.2013 o 00:53

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    kiedyś istniał taki bug ze można było dołączyć do nieswojej przygody w przygodach wieloosobowych, żeby sprawdzić czy padłeś jego ofiara musisz mieć przygodę która ma ze 3-4miesiące oraz w oknie zaproszonych musi być ktoś kogo nie zapraszałeś a jest na tej przygodzie, jeśli nie spełniasz tych warunków raczej ciężko uwieżyc ze trafiłeś na nie tą co trzeba wyspe.

Drugi fakt obydwie wyspy przygod Matczyna i Wyspa są podobne wiec dobrze sie przyjrzyj.

Jeśli nadal uważasz, że jednak coś jest źle skontaktuj się z supportem bo na Forum nikt ci nie pomoże od strony technicznej.

Odkrywca Awatar Jurek12345
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez Andre501 Zobacz posta
    Witam
    po pierwsze miałem mam zrobić przygodę epicka , wybrałem Madczyna Milosc , wyladowalem na wyspie piratow , nie było ani poczatkowych ani konowych obozow , zniszczyłem 3 obozy i 2 lasy , nie mogę zakonczyc misji bo mam pokonać jeszcze cos tam , jak mam pokonać skoro tam już nic nie ma , byłem w pomocy , dostałem pomoc ban 45 czy jakos tak , dziekuje slicznie za pomoc , to się nazywa podejście do klienta , brawo !
    PS , scerren z gry , planszy zrobiłem tylko komu mam to wyslac jak nawet w zakładce pomoc daja bany za bledy w grze , cudnie po prostu cudnie !
    Jeśli zniszczyłeś 2 lasy to nie byłeś na Piratach, bo tam jest tylko jeden las, a nie dwa, o których piszesz. Wrzuć tutaj ten screen to zobaczymy i napiszemy, czy to Matczyna czy Piraci. Być może masz również grę z bugiem o której wspomniał set2g, wtedy pismo do suportu, link w stopce

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Mój znajomy zaprosił mnie do Mrocznych kapłanów, niestety zaproszenie dostał kto inny. Mapa też jest skopana bo istnieją tylko 2 obozy (2 i 3 z poradnika Poznańczyka). Reszty nie ma. Przygoda zamiast trwać 2 dni według zegara ma trwać 5. W dodatku nie da się jej anulować bo jest ten gracz zaproszony. W dodatku w ogóle nie odzywa. Więc ten bug nadal istnieje. Support po odpowiedzi automatu milczy. Aha, przygoda przyniesiona przez odkrywcę.

Uprawnienia umieszczania postów