Zobacz wyniki ankiety: Czy chce aby to zostało wprowadzone ?

Głosujących
20. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak!

8 40.00%
  • Nie!

11 55.00%
  • Może!

3 15.00%
Ankieta wielokrotnego wyboru
Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Animacja walki.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców

Animacja walki.

Chciałbym żeby animacja walki wyglądała tak jak w pełnej wersji The Settlers 7. Czyli żołnierze wychodzą za generałem który jedzie na koniu i ustawiają się w następujący sposób przed osadą wroga. Wróg wychodzi z osady i ustawia się w podobny sposób ,a potem to już się bitwa rozpoczyna.

Odkrywca Awatar zwolk
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Wystarczy że obecna animacja walki zostaje nawet po tym jak obóz wroga znika (widoczne przy blokach). Dołożenie czegoś takiego to zbędne obciążenie dla serwera nie wnoszące niczego do gry.

Odkrywca Awatar anael6669
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez zwolk Zobacz posta
    Wystarczy że obecna animacja walki zostaje nawet po tym jak obóz wroga znika (widoczne przy blokach). Dołożenie czegoś takiego to zbędne obciążenie dla serwera nie wnoszące niczego do gry.
    a nie prawda, miło by było, gdyby tak było, chociaż na co popatrzeć by było i by się tak nie nudziło , tylko pod jednym warunkiem by tak było, jakby to w raporcie (powtórce) było, to serwera by nie zwolniło, a dla miłośników miło by było")

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Kolonia
    A kto (i po co) ogląda jeszcze animację walki?

Odkrywca Awatar zwolk
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez Stan58 Zobacz posta
    A kto (i po co) ogląda jeszcze animację walki?
    Moja córka czasem mnie prosi żeby jej puścić podgląd raportu i ogląda jak poszczególne oddziały znikają...ale ona ma 6 lat...

Odkrywca Awatar anael6669
    Serwer
    Nowa Ziemia
    jak zaczynałem grać w TSO, oglądałem każdy raport, znudziło mi się tylko dlatego, że nie widziałem nic poza znikającymi jednostkami i brakiem podsumowania ile straciłem jednostek, liczyłem na piechotę")

Uprawnienia umieszczania postów