Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2

Wątek: Błąd w tłumaczeniu / opisie questa

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia

Błąd w tłumaczeniu / opisie questa

Witam. Natknalem na taki maly babol w opisie questa. trzeba bylo wybudowac kopalnie miedzi, ale w opisie bylo napisane ze trzeba wybudowac magazyn prowiantu.
    Niby nic, ale jak ktos sobie lubi poczytac...

w sklepie > czarny market > LUBCZYK w opisie jest ze zwieksza przyrost naturalny o 2000% na 30 minut, podczas gdy w wersji angielskiej bylo to zwiekszone o 100% na 12 godzin.. nie wiem czy tu jakis babol, czy tak ma byc )

Jesli chodzi o liste przyjaciol, to mysle ze lepszym tlumaczeniem by bylo "odwiedź" niz "wejdź" xD

narazie to wszystko... ale nadal szukam xD

Odkrywca Awatar zylaja
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Arczivement Zobacz posta
    w sklepie > czarny market > LUBCZYK w opisie jest ze zwieksza przyrost naturalny o 2000% na 30 minut, podczas gdy w wersji angielskiej bylo to zwiekszone o 100% na 12 godzin.. nie wiem czy tu jakis babol, czy tak ma byc )
    niestety kupilem i okazalo sie ze jest błąd. po uzyciu czas trwania do nastepnego osadnika zmniejszyl sie o polowe i tyle. mam nadzieje ze ten buff bedzie trwal 12h tak jak na angielskim, a nie tak jak w polskim opisie 30 min. niedlugo sie przekonam

// raczej na 12h jest ten buff, czyli tak jak jest w opisie angielskim.
    Ostatnio edytowane przez zylaja ; 03.02.2012 o 02:20

Uprawnienia umieszczania postów