Strona 10 z 11 PierwszyPierwszy ... 8 9 10 11 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 103

Wątek: Problem z logowaniem

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez WilhelmHabsburg Zobacz posta
    HDw3D jeżeli ktoś zainwestował realną kasę ,a produkt nie spełnił oczekiwań (tych zapowiadanych przez producenta) to ma prawo zgłosić się do Urzędu Ochrony Praw Konsumenta- w tym przypadku raczej wygra ,bo to co się dzieje to makabra. Argument o zmuszaniu jest marny. Jeżeli ktoś coś oferuje musi spełnić standardy , a mnie jako kupującego g**** obchodzi czy mu wyszło czy nie. Taka jest umowa sprzedaży.
    Zrozum
    Ja rozumiem Twoj tok myslenia i zgadzam sie ze gra musi spelniac standardy, ale to ze ja Ty czy ktos zainwestowal w to realna kase zaden urzad w polsce nie interesuje, tak regulamin tej gry jest skonstrulowany ze klient nie ma zadnych szans w sądzie na odzyskanie kasy.
    Wiem to z doswiadczenia z inna firmą a mianowiecie BIG Point oni takze produkuja gry online z tymze z tą różnica że tu "100"-wka wystarczy a tam 1000 (( na rozruch.
    I ta firma miala już 2 sprawy o których ja wiem 1 z polskiego sądu i druga z niemieckiego i za kazdym razem sąd oddalal powódzwo jako bezzasadne.
    Gdybyś płacił za dostep do tej gry to Tak wtedy masz prawne roszczenia - jest kilak gier online z abonamentem i rzeczywiscie tam prawo działa
    Nie pisze postów ze zlośliwości pisze je jako gracz który był po obu stronach i wie jakie sztuczki firmy robią żeby nie placić
    pozdro

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Podkołdernik Zobacz posta
    Co Ty masz 15lat zeby tak się przejmować? Skoro niedziała to nie graj i po sprawie. \.
    wiadomo

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Z tym logowaniem to będą wiecznie takie problemy, bo szczerze mówiąc juz mnie zaczyna to wku*****.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    witam,przez dwa dni nie mogłam się zalogować, straciłam prezenty za kolejne logowanie straciłam kontynuowanie przygody która rozpoczęłam bo nie mogłam w nią grac i dziś po zalogowaniu nic nie ma zadnego zadośćuczynienia, fajnie dzięki nie chce mi się juz w to grac jak tak może raz w tygodniu będą ograniczac logowanie

Odkrywca
    Serwer
    Kolonia
    HDw3D jeżeli ktoś zainwestował realną kasę ,a produkt nie spełnił oczekiwań (tych zapowiadanych przez producenta) to ma prawo zgłosić się do Urzędu Ochrony Praw Konsumenta- w tym przypadku raczej wygra ,bo to co się dzieje to makabra. Argument o zmuszaniu jest marny. Jeżeli ktoś coś oferuje musi spełnić standardy , a mnie jako kupującego g**** obchodzi czy mu wyszło czy nie. Taka jest umowa sprzedaży.
    Sory, ze sięwcinam, ale powiedz mi w którym momencie zapłaciłeś za możliwość nieograniczonego logowania się do gry, albo chociaż za samą możliwość grania? Gra była i jest darmowa, jeśli wydałeś pieniądze na klejnoty, to je dostałeś. A to co z nimi zrobisz i czy je w jakikolwiek wykorzystasz, jest już Twoją decyzją. To tak jakbyś skarżył sklep muzyczny, w którym kupiłeś płytę CD za to, że nie możesz jej odtworzyć w swoim kasetowcu...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    jerry1981 ty chyba idiota jestes
    w twoim porownaniu czepiamy sie sklepu ze nam opakowanie sprzedal i plyty w srodku nie ma - dlatego nei mozemy jej posluchac,
    nie dlatego ze nie mamy na czym
    kupilem klejnoty i co mam z nimi zrobic jak nie mozna sie zalogowac?
    Ostatnio edytowane przez zeit ; 29.11.2012 o 22:55

Odkrywca
    Serwer
    Kolonia
    zeit kupiłeś klejnoty to je masz. Zastanawiać się można po co je kupiłeś jesli byłeś świadom, że to gra przeglądarkowa i jako taka zawsze ma prawo złapać zwiecha na krócej lub dłużej, ale to już Twoja sprawa. Nikt cię nie zmuszał do tego zakupu, szczególnie, że nie jest on niezbędny do korzystania z tej gry. Więc zastanów się prosze czego wymagasz i do kogo masz pretensje. Poza tym proszę abyś zachował kulturę i szacunek należny rozmówcy, przynajmniej w wypowiedziach kierowanych do mnie, a jeśli tego nie potrafisz to lepiej zamilcz.
    Tak są kłopoty z zalogowaniem się. Więc pogódź się z tym, a jeśli uważasz, ze z powodu tych problemów jesteś w jakikolwiek stratny to napisz odpowiednie zgłoszenei do supportu i zaczekaj na odpowiedź, bo w supporcie nie ma technika, który siedzi 24/7 przy okienku "zeit only online support", a jest po prostu kolejka i musisz poczekać na swoją kolej.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    witam wszystkich ten problem z logowaniem jest zenujacy...stracilem tylko czas...pie...le was!!!!

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Nie mogę zalogować się od paru dni,wyskakuje okienko z informacją:''W tym obszarze wystąpił błąd.Prosimy spróbować ponownie.''Oczywiście support milczy...żenada!!!

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    zostawcie te gre i poszukajcie innego zajecia, jest tylke gier

Strona 10 z 11 PierwszyPierwszy ... 8 9 10 11 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów