Strona 9 z 11 PierwszyPierwszy ... 7 8 9 10 11 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 103

Wątek: Problem z logowaniem

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    ta gra to totalny niewypał techniczny
    zapraszam do dyskusji na fb, bo tu nie idzie się zalogować
    http://www.facebook.com/pages/Settle...03104463091704

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Dziś jest gorzej po tej przerwie niż było wczoraj. Dziś rano jeszcze udało się normalnie zalogować do gry. Po południu już nie i tak jest do tej godziny. Masakra.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Walczę już ze 3 godziny z tą grą. Albinos dokładnie jest gorzej po tej przerwie niż wcześniej. Jeżeli będzie tak do końca tygodnia to pożegnam się z tą grą.

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    hmm nie napisałem że nie nalezy wymagać od gry jakości, czytaj ze zrozumieniem napisałem że za ten syf co jest nie należy się żadne odszkodowanie w postaci zainwetowanej kasy.. Co dodatków nikt cie nie zmusza zebys je kupował da sie grac bez nich . dla niektórych sa cholernie drogie dla innych już nie.

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    od tego problemu z logowaniem sie do gry odechciało mi sie gry, zniechecenie do gry ogarneło wielo osób a przecież zapłaciliśmy pieniądze by gra była przyjemniejsza, powinni wprowadzić limit graczy by takich problemów nie było, masakra jednym słowem

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    tez mam problemy z logowanie i to dosyć często ale to tylko gra nie mniej irytuje strasznie

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    HDw3D jeżeli ktoś zainwestował realną kasę ,a produkt nie spełnił oczekiwań (tych zapowiadanych przez producenta) to ma prawo zgłosić się do Urzędu Ochrony Praw Konsumenta- w tym przypadku raczej wygra ,bo to co się dzieje to makabra. Argument o zmuszaniu jest marny. Jeżeli ktoś coś oferuje musi spełnić standardy , a mnie jako kupującego g**** obchodzi czy mu wyszło czy nie. Taka jest umowa sprzedaży.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Widzę, że ostatni post w tym wątku był kilka miesięcy temu, ale mimo to nic się nie zmieniło. Na chwilę obecną (27.11.2012) jest podobna sytuacja. Od "szybkiej" konserwy, która miała trwać godzinę, od 7 godzin gra nie działa, ale do tego przyzwyczaiłem się już po kilku miesiącach gry. Irytujące jest to, że gdy wchodzę na forum aby poczytać co się dzieje dostaję komunikat:
    Jeśli jest to twoja pierwsza wizyta, prosimy o zapoznanie się z FAQ, klikając na linku znajdującym się powyżej. Korzystanie z forum można rozpocząć klikając na opcję znajdującą się poniżej.
    TO NIE JEST MOJA PIERWSZA WIZYTA NA FORUM !!!
    Gdzie jest opcja "Zaloguj" do forum ???? Skoro nie mogę zalogować się gry jak mam wiedzieć co nowego pojawiło się na forum. Skorzystanie z opcji "Dzisiejsze posty", "Wiadomości dnia", "Wydarzenia dnia" nic mi nie daje bo np. w ciągu dnia mogłem czytać to co ktoś napisał rano. Gdzie opcja "Pokaż nowe wiadomości" ???
    Gra jest podobno w wersji BETA tylko ze względu na tłumaczenie na polski to po jaką ch..... utrudniają nawet czytanie forum ??
    "Pozdrawiam" Adminów bo Modki robią tylko to, co im firma nakazała (niestety znam ten ból) więc do nich nic nie mam.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Ciekawe kto nam odda surowce i broń za przegrane przygody bo czas minął,szkoda się denerwować a to jest najlepsze że pewnie sami niewiedzą kiedy to im się uda naprawić, za coś takiego każdemu powinni dać przynajmniej po 2000 diamentów.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia

fckup

strzała,
    na fb powstała stronka o tym fckupie
    https://www.facebook.com/pages/Settl...03104463091704

może komuś da to do myślenia o tym co robi...

pozdr
    MeM

Strona 9 z 11 PierwszyPierwszy ... 7 8 9 10 11 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów