Strona 8 z 11 PierwszyPierwszy ... 6 7 8 9 10 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 103

Wątek: Problem z logowaniem

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    mam ten komunikat od piątku

Osadnik Awatar oskiolo
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Witam. Jestem chyba szczęściarą bo codziennie udaje mi się zalogować ,mam jednak jak inni problemy ,boje się też wyłączyć komputer bo wtedy już mam kłopoty z zalogowaniem po raz wtóry . Straty w surowcach od dłuższego czasu są spore .Pewnie gdyby nie to że włożyłam w grę realna kasę dałabym sobie spokój .
    Ciągle mam nadzieję że będzie lepiej.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    znowu sie wczoraj nie mozna bylo zalogowac od 22 do 1 w nocy masakra jakas a te doladowania marmuru to sobie mozecie wsadzic w d..e!!

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    mam problem z logowaniem od 4h staram się zalogować i kicha

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    ja 2 dni niemoge sie zalogowac

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    od 17 logowałam, - 40 minut temu sukces, niestety, nie chce wpuścić do gry
    rozumiem, ta gra już istnieje, Anno dopiero wchodzi, wszystkie siły i zasoby idą tam, ale czy warto naszym kosztem?
    nas tu trzyma gildia i układy personalne, większość ludzi bez tego po tych doświadczeniach żegna się nie ta gra, ale firmą stojąca za nią
    ten smród spada również na Anno, nie łudźcie się

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    od 17 logowałam, - 40 minut temu sukces, niestety, nie chce wpuścić do gry
    rozumiem, ta gra już istnieje, Anno dopiero wchodzi, wszystkie siły i zasoby idą tam, ale czy warto naszym kosztem?
    nas tu trzyma gildia i układy personalne, większość ludzi bez tego po tych doświadczeniach żegna się nie ta gra, ale firmą stojąca za nią
    ten smród spada również na Anno, nie łudźcie się

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Bredzisz żeby nie mówić brzydko
    Jedno wielkie G mozesz zrobić ty i ten twój pseudo prawnik tej firmie
    To ze gra sie stacza i powstaje badziew nad badziewie nie oznacza ze ci sie coś nalezy
    Ta gra jest DARMOWA i nikt nikogo nie zmusza do kupowania czegokolwiek, ani smsm, ani pudełek ani niczego Gra jest darmowa to ze wydajesz na nia kase oznacza ze chcesz sobie polepszyc gre. I tu jest furtka tej firmy-
    Jezeli firma mowila by ci ze np. za przejscie do np 44 lvl i uzyskanie specjalnej broni musisz zaplacic 100 zł to wtedy za taki szajs nalezy ci sie zwrot ale nie kiedy gra jest "darmowa" A nie wiesz jak to jest skloro coś jest darmowe to jest do D?

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez HDw3D Zobacz posta
    To ze gra sie stacza i powstaje badziew nad badziewie nie oznacza ze ci sie coś nalezy
    Ta gra jest DARMOWA i nikt nikogo nie zmusza do kupowania czegokolwiek, ani smsm, ani pudełek ani niczego Gra jest darmowa to ze wydajesz na nia kase oznacza ze chcesz sobie polepszyc gre. I tu jest furtka tej firmy-
    Jezeli firma mowila by ci ze np. za przejscie do np 44 lvl i uzyskanie specjalnej broni musisz zaplacic 100 zł to wtedy za taki szajs nalezy ci sie zwrot ale nie kiedy gra jest "darmowa" A nie wiesz jak to jest skloro coś jest darmowe to jest do D?
    Chory na banie jesteś. To ze jest za darmo nie oznacza ,że nie można od niej wymagać jakiegokolwiek poziomu. To co tutaj się dzieje jest żenujące. CENY dodatków też z kosmosu. Może dlatego ,że daliście się tak orżnąć utwierdziło ich ,że mogą robić co im się żyw nie podoba. Od 3h próbuje się zalogować i nic. Marny efekt. Jakby to wszystko działało i było tańsze (o połowę) to może sam bym się skusił.
    BtW, osoba tak jak ja , jest chodzącą reklamą choćby przez swój profil na FB i chociaż przez ten fakt mogliby docenić "darmowych" graczy.

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez HDw3D Zobacz posta
    Chory na banie jesteś. To ze jest za darmo nie oznacza ,że nie można od niej wymagać jakiegokolwiek poziomu. To co tutaj się dzieje jest żenujące. CENY dodatków też z kosmosu. Może dlatego ,że daliście się tak orżnąć utwierdziło ich ,że mogą robić co im się żyw nie podoba. Od 3h próbuje się zalogować i nic. Marny efekt. Jakby to wszystko działało i było tańsze (o połowę) to może sam bym się skusił.
    BtW, osoba tak jak ja , jest chodzącą reklamą choćby przez swój profil na FB i chociaż przez ten fakt mogliby docenić "darmowych" graczy.

Strona 8 z 11 PierwszyPierwszy ... 6 7 8 9 10 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów