mam ten komunikat od piątku
mam ten komunikat od piątku
Witam. Jestem chyba szczęściarą bo codziennie udaje mi się zalogować ,mam jednak jak inni problemy ,boje się też wyłączyć komputer bo wtedy już mam kłopoty z zalogowaniem po raz wtóry . Straty w surowcach od dłuższego czasu są spore .Pewnie gdyby nie to że włożyłam w grę realna kasę dałabym sobie spokój .
Ciągle mam nadzieję że będzie lepiej.
znowu sie wczoraj nie mozna bylo zalogowac od 22 do 1 w nocy masakra jakas a te doladowania marmuru to sobie mozecie wsadzic w d..e!!
mam problem z logowaniem od 4h staram się zalogować i kicha
ja 2 dni niemoge sie zalogowac
od 17 logowałam, - 40 minut temu sukces, niestety, nie chce wpuścić do gry
rozumiem, ta gra już istnieje, Anno dopiero wchodzi, wszystkie siły i zasoby idą tam, ale czy warto naszym kosztem?
nas tu trzyma gildia i układy personalne, większość ludzi bez tego po tych doświadczeniach żegna się nie ta gra, ale firmą stojąca za nią
ten smród spada również na Anno, nie łudźcie się
od 17 logowałam, - 40 minut temu sukces, niestety, nie chce wpuścić do gry
rozumiem, ta gra już istnieje, Anno dopiero wchodzi, wszystkie siły i zasoby idą tam, ale czy warto naszym kosztem?
nas tu trzyma gildia i układy personalne, większość ludzi bez tego po tych doświadczeniach żegna się nie ta gra, ale firmą stojąca za nią
ten smród spada również na Anno, nie łudźcie się
Bredzisz żeby nie mówić brzydko
Jedno wielkie G mozesz zrobić ty i ten twój pseudo prawnik tej firmie
To ze gra sie stacza i powstaje badziew nad badziewie nie oznacza ze ci sie coś nalezy
Ta gra jest DARMOWA i nikt nikogo nie zmusza do kupowania czegokolwiek, ani smsm, ani pudełek ani niczego Gra jest darmowa to ze wydajesz na nia kase oznacza ze chcesz sobie polepszyc gre. I tu jest furtka tej firmy-
Jezeli firma mowila by ci ze np. za przejscie do np 44 lvl i uzyskanie specjalnej broni musisz zaplacic 100 zł to wtedy za taki szajs nalezy ci sie zwrot ale nie kiedy gra jest "darmowa" A nie wiesz jak to jest skloro coś jest darmowe to jest do D?
Chory na banie jesteś. To ze jest za darmo nie oznacza ,że nie można od niej wymagać jakiegokolwiek poziomu. To co tutaj się dzieje jest żenujące. CENY dodatków też z kosmosu. Może dlatego ,że daliście się tak orżnąć utwierdziło ich ,że mogą robić co im się żyw nie podoba. Od 3h próbuje się zalogować i nic. Marny efekt. Jakby to wszystko działało i było tańsze (o połowę) to może sam bym się skusił.
BtW, osoba tak jak ja , jest chodzącą reklamą choćby przez swój profil na FB i chociaż przez ten fakt mogliby docenić "darmowych" graczy.
Chory na banie jesteś. To ze jest za darmo nie oznacza ,że nie można od niej wymagać jakiegokolwiek poziomu. To co tutaj się dzieje jest żenujące. CENY dodatków też z kosmosu. Może dlatego ,że daliście się tak orżnąć utwierdziło ich ,że mogą robić co im się żyw nie podoba. Od 3h próbuje się zalogować i nic. Marny efekt. Jakby to wszystko działało i było tańsze (o połowę) to może sam bym się skusił.
BtW, osoba tak jak ja , jest chodzącą reklamą choćby przez swój profil na FB i chociaż przez ten fakt mogliby docenić "darmowych" graczy.