wtorek 20.listopada mija wlasnie 124 godzina od aktualizacji jak nie bylo zadnej odpowiedzi z suportu tak nadal nie ma oczywiscie na forum to samo kpina ponad wszystko
wtorek 20.listopada mija wlasnie 124 godzina od aktualizacji jak nie bylo zadnej odpowiedzi z suportu tak nadal nie ma oczywiscie na forum to samo kpina ponad wszystko
to są jaja jakieś znowu wywala z gry i nie można sie zalogować .gdzie sa ci wspaniali informatycy????albo BB ??zeby chociaz slowo powiedziec ?????jaj nie mają????a o supporcie juz nie wspomne wogole na wiadomosci nie odpisuja ale co sie dziwic skoro pisac nie umieja to i serwer tak dziala
udało się w końcu zalogować ... ciekawe na jak długo ???
Dzisiejszy problem na szczęście chwilowy, już wszystko działa.
A odnośnie supportu to z tego co wiem to są zawaleni zgłoszeniami od ostatniej konserwacji więc proszę o odrobinę cierpliwości
Pozdrawiam
Mod zakrecony
od godziny probuje sie zalogoac i nie moge wiec jak dziala? jakie chwilowe jak wczoraj tez nie moglam sie zalogowa i wiem ze nie tylko ale rowniez moi znajomi. kiedy to sie skonczy?
Wszystko działa, nawet reloga robiłem i nie ma żadnych problemów, na czatach pełno graczy, jeśli masz problem to możliwe że po drodze jest serwer proxy który ma nieaktualne dane. BB_Xaar przekazał moderatorom informacje od działu technicznego ze wszystko już działa, nikt z moderatorów nie zgłaszał już od tego czasu żadnych problemów, nie wiem dalczego nie mozesz wejsć.
Pozdrawiam
Mod Zakrecony
RinMe: regulamin mówi ze standardowo czas odpowiedzi to do 48h gdzie w niektórych przypadkach czas ten może się wydłużyć (np duża ilość zgłoszeń co obecnie ma miejsce)
Pozdrawiam
Mod Zakrecony