Strona 7 z 42 PierwszyPierwszy ... 5 6 7 8 9 17 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 411

Wątek: Obszar serwera uszkodzony

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    ja też opisałem błąd zaraz po konserwie , nie dostałem odpowiedzi i u mnie ruszyła gra po 24h, poza tym jak ktoś się nie może zalogować na grę ponad 24 to staje cała produkcja

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Cuda się zdarzają.. po miesiącu gra zaczęła działać! Ciekaw jestem jakie będzie zadośćuczynienie ..

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    u mnie też gra ruszyła to prawie 2tyg

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia

logowanie

Smutne te problemy.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    No fajnie ze coś się ruszyło jednak ja mam dalej ten sam błąd i zero odpowiedzi od supportu. Ciekawe jak oni maja zamiar to wynagrodzić graczom

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Super że wam ruszyło. Mi niestety nie bardzo. Przygoda minęła , woja nie mam , kolejny super dzień w setlersach. Z ciekawości sprawdzałem jak tam na setlers com i de i co ciekawe na de nie było problemu z logowaniem czy wejściem na forum natomiast na com też straszne lagi.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    ja mam to samo- nie da się zalogować a czasami nawet strona głóna się nie wczytuje...a forum ledwo zipie.

Odkrywca Awatar Shadow_mk
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez asker78 Zobacz posta
    ja też opisałem błąd zaraz po konserwie , nie dostałem odpowiedzi i u mnie ruszyła gra po 24h, poza tym jak ktoś się nie może zalogować na grę ponad 24 to staje cała produkcja
    no nie jestem o tym do konca przekonany ..... nie moge wejsc od srody ale znajomi bufuja mennice i dopiero wczoraj sie sztabki skonczyly .... wiec zloto pracowalo przez te dni na 100 %

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    tzn ze stopem produkcji jest tak że zatrzymuje sie po 24 ale !!!!! przy odwiedzinach znajomych na wyspie, produkcja rusza, w moim przypadku gdy nie mogłem się zalogować przez ten błąd, znajomi odwiedzający moją wyspę nie mogli wejść- rozłączało ich i wyskakiwała im wiadomość o uszk serwie.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    ja się nie mage zalogować nawet do gry tylko mi wyskakuje żę ,,brak połączenia z serwerem" czy da się z tym coś zrobić?

Strona 7 z 42 PierwszyPierwszy ... 5 6 7 8 9 17 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów