ja też opisałem błąd zaraz po konserwie , nie dostałem odpowiedzi i u mnie ruszyła gra po 24h, poza tym jak ktoś się nie może zalogować na grę ponad 24 to staje cała produkcja
ja też opisałem błąd zaraz po konserwie , nie dostałem odpowiedzi i u mnie ruszyła gra po 24h, poza tym jak ktoś się nie może zalogować na grę ponad 24 to staje cała produkcja
Cuda się zdarzają.. po miesiącu gra zaczęła działać! Ciekaw jestem jakie będzie zadośćuczynienie ..
u mnie też gra ruszyłato prawie 2tyg
Smutne te problemy.
No fajnie ze coś się ruszyło jednak ja mam dalej ten sam błąd i zero odpowiedzi od supportu. Ciekawe jak oni maja zamiar to wynagrodzić graczom
Super że wam ruszyło. Mi niestety nie bardzo. Przygoda minęła , woja nie mam , kolejny super dzień w setlersach. Z ciekawości sprawdzałem jak tam na setlers com i de i co ciekawe na de nie było problemu z logowaniem czy wejściem na forum natomiast na com też straszne lagi.
ja mam to samo- nie da się zalogować a czasami nawet strona głóna się nie wczytuje...a forum ledwo zipie.
tzn ze stopem produkcji jest tak że zatrzymuje sie po 24 ale !!!!! przy odwiedzinach znajomych na wyspie, produkcja rusza, w moim przypadku gdy nie mogłem się zalogować przez ten błąd, znajomi odwiedzający moją wyspę nie mogli wejść- rozłączało ich i wyskakiwała im wiadomość o uszk serwie.
ja się nie mage zalogować nawet do gry tylko mi wyskakuje żę ,,brak połączenia z serwerem" czy da się z tym coś zrobić?