Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 23

Wątek: Problem w przygodach - znikające wojska

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Ja już na moich zablokowanych 174 rekrutów czekam 2 tygodnie - czy jest powód żebym sie musiał o nich martwić ?
    Zgłoszenie w suporcie [Ticket#PL-2012100411000341]

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Minęła doba, Kuszników wciąż nie ma.
    Sprawa oczywiście zgłoszona do supportu ([Ticket#PL-2012103011001247]).

Tak, czuję się jak prawdziwy beta-tester.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    to i ja się podepnę
    dokładnie dzisiaj minęło 3 dni od wysłania wiadomości do Supportu - zero odzewu.

a sprawa wygląda tak:

Robiłem przygodę Okradać i w trakcie koleżanka zaprosiła mnie do Matczynej miłości.
    zrobiliśmy ją, wysłałem wojsko do mojej przygody i następnego dnia miałem dokończyć.

Gdy dnia następnego chciałem wejść wyskoczył komunikat "W tym obszarze wystąpił błąd, spróbuj ponownie".
    i tak jest od 3 dni - Przygoda się kończy za 2 godziny, nie mogę jej anulować, zrobić zupełnie nic z przygodami.
    Żeby było śmieszniej mam tam ok 500 woja + 2 szłomów i WETERANA.

w razie czego gdyby Szanowny Pan Xaar chciał sprawdzić sytuację - [Ticket#PL-2012102911000241] Okradac bogatych

PS.

Bardzo jestem ciekaw jak podejdzie Support do tej sytuacji - proszę wyczyścić ciasteczka ? ewentualnie czy dostanę Okradac i coś w stylu za stracony czas gdzie nie mogłem nic z przygodami zrobić JUŻ przez ponad 3 dni ...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    "Witaj Sopel1234,

Uprzejmie proszę o informację, czy problem nadal występuje. Usunęłam usterkę w systemie.

Bardzo przepraszamy za tą niedogodność.

Pozdrawiam,
    Kasia
    Zespół The Settlers Online"

Nie, no to jest kabaret. Przygoda się skończyła sama - na szczęście wojo + generałowie normalnie wrócili.
    a tu po 2 godzinach odpowiedź że usunęli usterkę ... nie wiem czy się śmiać czy płakać

edit:

dobra dorzucili "prezenty" po 3 godzinach od wiadomości iż naprawili ... można uznać że sprawa zakończyła się pozytywnie
    nie licząc "tej naprawy Katarzyny"
    Ostatnio edytowane przez Sopel1234 ; 01.11.2012 o 19:55

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez BB_xaar Zobacz posta
    Dość często zdarza się, że jednostki podczas transferu z wyspy startowej na wyspę przygody (i odwrotnie) znikają na kilka chwil. Nie należy się jednak obawiać, powinny one powrócić po pewnym czasie. Jeśli tak się nie stanie (a minął już np. jeden dzień), należy opisać problem tak dokładnie jak to możliwe i przesłać zgłoszenie do bezpośrednio Supportu (Jak skontaktować się z Supportem?).
    Nie osmieszaj sie, gdy mialem podobny problem otrzymalem szczatkowa odpowiedz od supportu po....9dniach
    swietna pomoc

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    witam ej hallo support jakies rekompesaty co wy z nas se robicie glupkow albo co macie to gdzies???? obudzie sie wkoncu....

Odkrywca Awatar Hakardrag
    Serwer
    Słoneczny Gród
    W kwestii znikających wojsk ...

A nie jest to tak przypadkiem jak to opisał dzisiaj pewien gracz na czacie?

Otóż jak opisał, nagle w cudowny sposób (bug) wyszkoliło mu się w ciągu kilku sekund całe zadane wojsko ( kilkaset sztuk). Szczęśliwiec podzielił się tym szczęściem na czacie i dodał, że natychmiast rozpoczął przygode i owe wojsko tam posłał

Ciekawe czy mu wojo nie zniknie po drodze i nie bedzie kolejnego wątku o zaginionej armii ?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Cytat Zamieszczone przez Hakardrag Zobacz posta
    W kwestii znikających wojsk ...
    A nie jest to tak przypadkiem jak to opisał dzisiaj pewien gracz na czacie? (...)
    Nie. Miałem 250 Kuszników przez kilka miesięcy. Tych samych.
    Nie zostali wyszkoleni nagle przez buga. Nagle, to zniknęli. Zakładam, że właśnie PRZEZ buga.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Problem pojawił się i u mnie.
    Zbadałem sprawę jednak odrobinę dokładniej. Okazuje się, że ilość "Oddziały wojska" nie zgadza mi się łącznie o 290 sztuk. Przez co mam zablokowany limit populacji na 290 potencjalnie wyszkolonych jednostek, które zwyczajnie wyparowały. Wraz z populacją. Mam 290 ludzików, które zajmują miejsce, a nie istnieją.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Właśnie mija tydzień od zaginięcia Kuszników.
    Support milczy.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów