Ja już na moich zablokowanych 174 rekrutów czekam 2 tygodnie - czy jest powód żebym sie musiał o nich martwić ?
Zgłoszenie w suporcie [Ticket#PL-2012100411000341]
Ja już na moich zablokowanych 174 rekrutów czekam 2 tygodnie - czy jest powód żebym sie musiał o nich martwić ?
Zgłoszenie w suporcie [Ticket#PL-2012100411000341]
Minęła doba, Kuszników wciąż nie ma.
Sprawa oczywiście zgłoszona do supportu ([Ticket#PL-2012103011001247]).
Tak, czuję się jak prawdziwy beta-tester.
to i ja się podepnę
dokładnie dzisiaj minęło 3 dni od wysłania wiadomości do Supportu - zero odzewu.
a sprawa wygląda tak:
Robiłem przygodę Okradać i w trakcie koleżanka zaprosiła mnie do Matczynej miłości.
zrobiliśmy ją, wysłałem wojsko do mojej przygody i następnego dnia miałem dokończyć.
Gdy dnia następnego chciałem wejść wyskoczył komunikat "W tym obszarze wystąpił błąd, spróbuj ponownie".
i tak jest od 3 dni - Przygoda się kończy za 2 godziny, nie mogę jej anulować, zrobić zupełnie nic z przygodami.
Żeby było śmieszniej mam tam ok 500 woja + 2 szłomów i WETERANA.
w razie czego gdyby Szanowny Pan Xaar chciał sprawdzić sytuację - [Ticket#PL-2012102911000241] Okradac bogatych
PS.
Bardzo jestem ciekaw jak podejdzie Support do tej sytuacji - proszę wyczyścić ciasteczka ? ewentualnie czy dostanę Okradac i coś w stylu za stracony czas gdzie nie mogłem nic z przygodami zrobić JUŻ przez ponad 3 dni ...
"Witaj Sopel1234,
Uprzejmie proszę o informację, czy problem nadal występuje. Usunęłam usterkę w systemie.
Bardzo przepraszamy za tą niedogodność.
Pozdrawiam,
Kasia
Zespół The Settlers Online"
Nie, no to jest kabaret. Przygoda się skończyła sama - na szczęście wojo + generałowie normalnie wrócili.
a tu po 2 godzinach odpowiedź że usunęli usterkę ... nie wiem czy się śmiać czy płakać
edit:
dobra dorzucili "prezenty" po 3 godzinach od wiadomości iż naprawili ... można uznać że sprawa zakończyła się pozytywnie
nie licząc "tej naprawy Katarzyny"![]()
Ostatnio edytowane przez Sopel1234 ; 01.11.2012 o 19:55
witamej hallo support jakies rekompesaty co wy z nas se robicie glupkow albo co macie to gdzies???? obudzie sie wkoncu....
W kwestii znikających wojsk ...
A nie jest to tak przypadkiem jak to opisał dzisiaj pewien gracz na czacie?
Otóż jak opisał, nagle w cudowny sposób (bug) wyszkoliło mu się w ciągu kilku sekund całe zadane wojsko ( kilkaset sztuk). Szczęśliwiec podzielił się tym szczęściem na czacie i dodał, że natychmiast rozpoczął przygode i owe wojsko tam posłał
Ciekawe czy mu wojo nie zniknie po drodze i nie bedzie kolejnego wątku o zaginionej armii ?
Problem pojawił się i u mnie.
Zbadałem sprawę jednak odrobinę dokładniej. Okazuje się, że ilość "Oddziały wojska" nie zgadza mi się łącznie o 290 sztuk. Przez co mam zablokowany limit populacji na 290 potencjalnie wyszkolonych jednostek, które zwyczajnie wyparowały. Wraz z populacją. Mam 290 ludzików, które zajmują miejsce, a nie istnieją.
Właśnie mija tydzień od zaginięcia Kuszników.
Support milczy.