wallycsw1976 nie wiem czy wiesz ale w soboty i niedziele to dla wiekszosci ludzi dni wolne.Nawet w normalne dni czas pracy jest ograniczony wiec mysle ze i tak dostales szybka odpowiedz
wallycsw1976 nie wiem czy wiesz ale w soboty i niedziele to dla wiekszosci ludzi dni wolne.Nawet w normalne dni czas pracy jest ograniczony wiec mysle ze i tak dostales szybka odpowiedz
Czy zmienia to coś?
Ale specjalnie dla ciebie napiszę inaczej: czy tę odpowiedź, którą dostałem
"Bardzo proszę poczekać do czasu wygaśnięcia tej oferty, następnie wylogować się wyczyścić pamięć podręczną przeglądarki i zalogować ponownie."
po 3 i 1/2 doby (wyłączając weekend) mam traktować poważnie?
P.S. Draxopix - lepiej? Zmieniło to mój problem a co gorsze podejście supportu to mojego problemu??
P.S.' Nie chodzi o to kiedy napisali (bo jak oddadzą mi surowce po tygodniu też będzie ok) - tylko o tę "pomoc" w rozwiązaniu problemu. Dla Twojej wiadomości, bo chyba nie kumasz - to co mi napisali jest ok, ale w max kilka godzin po problemie a nie kilkadziesiąt (i po kilku - kilkunastu logowaniach/wylogowywaniach w ciągu 5 dób)
Ostatnio edytowane przez wallycsw1976 ; 16.10.2012 o 16:50
wallycsw1976 nie wiem po kiego ty jakies doby liczysz policz lepiej roboczogodziny jak chcesz byc dokladny i pomysl ile zgloszen naplywa dziennie na ten suport
Co do odpowiedzi suportu to jesli ci pomogla to tylko sie cieszyc a jesli nie pomogla to im to odpisac i tyle.
I czekac .
Co do czyszczenia pamieci i usuwania ciastek hehe wiem ze to ich standardowa odpowiedz ale po sobie wiem ze w wielu przypadkach to dziala.Teraz robie to regularnie i jakos nic mi nie znika czasy na polach dyniowych sie nie resetuja itp.Jesli to jakis powazniejszy problem i to im odpisz ze nie pomaga udziel jak najwiecej informacji o godzinach tranzakcji,rodzaju przegladarki,wersji flasha itp to w koncu znajda problem i go rozwiaza.Jak wszyscy pisza do suportu tak jak tu czasem na forum to ja sie nie dziwie ze maja problem z ogarnieciem tego bo to jak szukanie igly w stogu siana. Wiekszosc postow (moze i zgloszen)wyglada tak :zginelo mi xxxx oddajecie mi xxx , ja place wiec chce juz,suport jest do bani bo czekam juz dzien i nic nie odpisal,tylko kasiore by brali(w sumie zastanawiam sie ilu z tych co pisza ze placi placi naprawde
i nie mam na mysli smiesznego 1 sms za 11 zl
)
Ps zamiast glupoty pisac to czekaj
Ostatnio edytowane przez Draxopix ; 16.10.2012 o 18:28
....eeeech![]()
czasem ręce opadają....
P.S. Jak masz takie pierdy opowiadać to oszczędź sobie.
mi wiking wsiąkł i co? czekam sobie czekam
aa i studnia mi wsiąkła, taka ładna bez dna... i hooy
Minął tydzień od mojego zgłoszenia o zniknięciu przedmiotów i nadal nie mam żadnej rekompensaty ani nawet wyjaśnienia tej chorej sytuacji. Czy to musi tyle trwać?
miałem nadzieję że zrobią zwroty podczas konserwacji , a tu NIC - nawet nic nie poprawili w Handlu ,
nadal kicha na końcu pleców
A ja myślałam, że mam urojenia, że mimo, że sprzedałam 4k koni to tych monet jakoś tak za mało... Teraz już mam pewność, że mi się nie wydawało, że i tak nie mam po co pisać do technicznych i żeby absolutnie nie wystawiać ofert jak ma być przerwa techniczna!
Problem z zaginionymi transakcjami sprzed konserwacji w dniu 11.10.2012 nadal nie został rozwiązany - czekam na odpowiedź.
W czasie ostatnich prac technicznych nie były wprowadzane żadne fixy związane z handlem - gdyby tak było, to bym o tym poinformował.
Podczas konserwacji za tydzień planujemy ostatecznie naprawić problem z błędnie działającymi przygodami (zbyt wielu uczestników).