Powinna byc opcja na czacie (ignoruj) dajesz na nick takiego niechcianego i powinna sie pojawiac opcja ignoruj i wtedy nie beda sie tobie pojawiac jego wypowiedzi piekne i proste
Powinna byc opcja na czacie (ignoruj) dajesz na nick takiego niechcianego i powinna sie pojawiac opcja ignoruj i wtedy nie beda sie tobie pojawiac jego wypowiedzi piekne i proste
Lub antyspam, polegałby na tym, że wiadomości można pisać co 5sekund lub że nie dwie wiadomości pod sobą.
Ale twój pomysł też jest dobry i przydatny.
W 100% się zgadzam, powinna być jakaś blokada.
Przykład reprezentowanego poziomu inteligencji na czacie:
Według mnie powinien być np. limit znaków/antyflood.
kolejny pomysł to mozliwosc proszenia o interwencje moda wiadomo ze nie zawsze sa na czacie chodzi mi o to by mozna jakos ich powiadomic o potrzebie interwencji sama jeszcze nie wiem jak ale jak cos wymysle to dam znac
Wydaje mi się, że dobrym wyjściem byłoby to, aby chat był dostępny dopiero po przejściu samouczka. Wtedy się on przydaje, bo trzeba handlować, wchodzi się w gildie i inne wiadome rzeczy. Kolejnym argumentem wprowadzenia tej opcji (pomysł rrmonika) jest taki, że ludzie zamiast się pytać na chat'cie "Jak wybudować budynek" zaczęliby sami czytać samouczka, FAQ i forum. A co za tym idzie:
- moderatorzy nie mieliby rąk pełnych roboty
- byłoby mniej skarg na to, jaki się czasami syf robi na tym chat'cie
- na chat'cie udzielaliby się tylko ludzie, którzy już wiedzą z czym mają do czynienia i o czym chcą rozmawiać (a nie takie rozmowy, jaki przykład mamy wyżej)
- i wiele innych (nie chce mi się pisać po prostu, bo im dłuższa wypowiedź tym mniej ludzi przeczyta)
Przyglądam się temu , co się dzieje na chacie i włos się jeży na głowie![]()
Jestem za propozycją Sentrosii, aby można było pisać dopiero po skończeniu samouczka.
EDIT:
Szogunka możesz napisać przecież druga wiadomość, nie musisz w jednej wiadomości wszystkiego napisać.
Ostatnio edytowane przez K1pcio88 ; 29.02.2012 o 08:08
no jakaś racja jest w tym samouczku, mimo tego że sam w nim siedzę
Gracze powinni być zapraszani na forum, gdzie łatwiej wszystkiego pilnować, lecz przepraszam modków za dostarczenie im dodatkowej pracy![]()