Strona 2 z 9 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 81

Wątek: 3 osoby w okradać bogatych - uwaga na kupowanie przygód

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Normalnie żal słuchać o tym co się dzieje w tej grze. Totalny bajzel i za to biorą pieniądze i to nie małe. Zaczynam się zastanawiać kiedy (i czy kiedykolwiek) BB wyjdzie z bety i ile będą kosztowały doładowania w wersji normalnej...

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    W gildii Ven na Nowym Świecie są 2 przygody Czarni w których jest po 5-8 graczy...

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Wygląda na to, że udało się zlokalizować źródło problemów związanych z przygodami (więcej uczestników niż pozwala na to dana przygoda) - poprawka powinna pojawić się już niedługo.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    i co teraz zrobić każdy zaczął swoją przygode a wszyscy trafili na jedną mape odzyskam te przygodebo ani lota ani PD nie dostane
    Ostatnio edytowane przez adzikk ; 10.10.2012 o 17:33

Osadnik Awatar Pirotechnic
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez BB_xaar Zobacz posta
    Bardzo proszę zgłosić ten problem bezpośrednio do Supportu - postaramy się go zweryfikować.
    Zgłoszone przez 8 graczy i od 48h e-mail wyjątkowo milczy, nawet o weryfikacji zgłoszenia nie ma nic

Cytat Zamieszczone przez BB_xaar Zobacz posta
    Wygląda na to, że udało się zlokalizować źródło problemów związanych z przygodami (więcej uczestników niż pozwala na to dana przygoda) - poprawka powinna pojawić się już niedługo.
    Źródło znalezione, ale teraz ile czekania na naprawę, ja stoje zablokowany, bo ani do nikogo dołączyć nie mogę do przygody, ani zrobić nowej.
    Ponadto jest sporo innych błędów w grze, które często także się pojawiają.

1. Resetujący się czat
    2. Zacięcie czatu, brak jego odświeżania
    3. Pobór co logowanie poranne surowców z magazynów, mimo ich produkcji i braku wstawianych ofert od 10 do 1000 sztuk znika o dziwo nie wiadomo gdzie. Dobra losowe, ale najszybciej widać na monetach, bo to każdy obserwuje.
    4. Znajomości , po 2-3 osoby te same w znajomych, dublowanie listy gildii członków.
    5. Niekończące się ładowanie rynku - wagi - klikam akceptuj ofertę, a to młóci i młóci z 30-50 minut i nadal nic i dopiero po zrobieniu RELOGA pokazuje się napis - wystąpił błąd ogólny.
    6. Wojsko - ustawienie w garnizonie na przygodzie - wielokrotnie miałem tak, że ustawiłem wojsko w określone ilości jednostek, kliknąłem ok, lata klepsydra, znika, wojsko niby takie jak wprowadziłem, klikam atak , idzie atak, przychodzi raport a tam inne wojska niżeli te co ustawiłem.
    Znalazłem, że często jest tak, że muszę z 5-10 minut odczekać lub wojsko w garnizonie 3-5 razy wprowadzać by załapało prawdziwe ustawienie jednostek.

To taka moja lista bugów z gry.
    Ostatnio edytowane przez Pirotechnic ; 10.10.2012 o 17:33

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Jeden wielki bubel ta gra LUDZIE NAPRAWDE NIEINWESTUJCIE TU JUZ PIENIEDZY !!!
    Wszystko na nas testuja... najprostszymi bledami sie nawet nie interesujac przez ktore ludzie stracili swoje konta!

W samej tylko u nas gildii liczacej 100 aktywnych czlonkow,na nowej ziemii - 4 wlacznie z zalozycielka stracilo przez przygode ''okradac bogatych'' swoje konta.
    Ostatnio edytowane przez MardockM ; 10.10.2012 o 18:18

Odkrywca Awatar RedJul
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Najgorsze z tego wszystkiego jest to, że błędy w handlu występowały już na testowym i mimo tego wprowadzono nowy handel ze znanymi błędami na normalne serwery.
    A jutro wejdzie (o ile wejdzie) event i wtedy dopiero będzie masakra.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Powiem Ci pirotechnik tylko tyle, ze pewnie rowno z koncem czasu przygody Wasze konta przestana istniec, a osoba wypowiadajaca sie tutaj reprezentujaca BB bedzie owas wodzic, ze wkrotce wszystko naprawia. Pogodynka nie jestem, ale te prognozy na 100% sie sprawdza

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    to w takim razie dorbze ze ja nie kupuje przygod chociaz sprzedaje, ale czyste nie zaczete chociaz to dziwne bo po wystwieniu na handel przygoda znika z ekwipunku, wiec jak ja wystawic i jednoczesnie zaczac? chyba slaby hakier ze mnie

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    MardockM, konta nie "przestają istnieć" gdy skończy się czas przygody, proszę nie wprowadzać pozostałych osób w błąd.

Strona 2 z 9 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów