Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Ban a handel, szept oraz kanał gildyjny.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra

Ban a handel, szept oraz kanał gildyjny.

Zgłaszam to jako błąd ponieważ wątpię aby skutek był zamierzony.

Otóż po otrzymaniu bana na globalu, gracz traci nie tylko możliwość rozmów na globalu (co oczywiście jest prawidłowym efektem) ale również możliwość wystawiania/oglądania ofert na giełdzie (znika zakładka handel), rozmów na kanale gildyjnym, oraz szeptania.

O ile znikniecie zakladki global i pomoc jest rzecza na temat której nie ma co dyskutować to zablokowanie możliwości rozmowy z gildia na prywatnym kanale wg mnie nie powinno byc w efekcie bana ktorego gracz dostal na globalu a jedynie w przypadku bana od wladz gildii.

Co do możliwości handlu to moim zdaniem jest to błąd ponieważ ban za rozmowę nie powinien blokować nam możliwości gry a na pewnym etapie dla pewnych osób gra bez handlu jest praktycznie bez sensu.

Błąd ten powinien zostać jak najszybciej naprawiony bo 2-3 godzinnego bana nikt nie odczuje ale brak handlu przez kilka dni to totalne zniechęcenie do gry która robi się wtedy czymś mniej wartościowym niż single player.

Kolejną kwestią jest możliwość sprawdzenia powodu oraz okresu bana ponieważ okienko z nim nie zawsze wyświetla się po otrzymaniu bana i później nie wiadomo czy to 15minut czy 15 dni.

Początkujący Odkrywca Awatar Kylar_Slyterin
    Serwer
    Słoneczny Gród
    pewnie nowy serwer nowe reguły. Czytałeś regulamin?

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez Kylar_Slyterin Zobacz posta
    pewnie nowy serwer nowe reguły. Czytałeś regulamin?
    nie wiem o jakich nowych regułach mówisz ale tak jest od zawsze...

Początkujący Odkrywca Awatar Kylar_Slyterin
    Serwer
    Słoneczny Gród
    aha to sory. Ja jeszcze ani razu nie miałem bana. Wiec mój błąd. To nie wiem co i jak. Powiem tak napisz do supportu w tej sprawie.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    czyli ogolem za jakas glupia wypowiedz ogranicza sie graczowi nie tylko mozliwosc rozmowy ale i gry tak?

to ja podziekuje.... szkoda tylko 60zl ktore zainwestowalem liczac ze trafilem na dobra gre.

Uprawnienia umieszczania postów