Zobacz wyniki ankiety: Jesteś za zwiększeniem "mocy" jednostek?

Głosujących
12. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • tak

10 83.33%
  • nie

2 16.67%
Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Moc jednostek, temat typu koncert życzeń :/

Początkujący Osadnik Awatar husajn2011
    Serwer
    Słoneczny Gród

Moc jednostek, temat typu koncert życzeń :/

A ja chciałbym... ))

hehe.. dobry początek to połowa sukcesu :P

Tak do tematu,

że jednostki "stalowe", "damasceńskie" kosztują graczy bardzo dużo czasu, zalegają w magazynach, nie są produkowane, bo są nie potrzebne, chciałbym żeby podnieść ich "wydajność". Uatrakcyjnienie tych jednostek pobudziło by handel i ich wykorzystywanie. W chwili obecnej gra przybrała formę -wyprodukuj ludzików i zrób z nich rekrutów i zalicz kolejną przygodę- za pomocą tych rekrutów, tzw. masówa albo mięso armatnie, jak kto woli.

Taki "staluch" powinien przynajmniej zabierać 50 zdrowia, a nie jak jest teraz 20-40. Niewspółmierne jest produkowanie dobrych żołnierzy w porównaniu do rekrutów(mięsa armatniego)

Na zmiennkia:

wrzucam kawałek z moich czasów: http://www.youtube.com/watch?v=O4jSEuBjOUU

4 you babe
    Ostatnio edytowane przez husajn2011 ; 02.10.2012 o 01:46 Powód: bo mi się tak podoba

Odkrywca Awatar sparkz
    Serwer
    Nowa Ziemia
    50 w wiekszosci przypadkow nie zrobi zadnej roznicy; jesli podbijemy do 60, to efektywnie wyeliminujemy przydatnosc wyborowych lucznikow, a w niektorych sytuacjach rowniez kusznikow.
    Ostatnio edytowane przez sparkz ; 01.10.2012 o 09:18
    "A necromancer is just a really, really late healer"

Osadnik Awatar Pirotechnic
    Serwer
    Czarci Gaj
    Według mnie zarówno żołnierze, jak elitarni żołnierze powinni mieć podwyższone walory ataku.
    Gdyż obecnie tylko zdrowie im się podnosi, a siła ta sama, więc przez tą są nijako trefni i słabo opłacalni.

Co do wyborowych łuczników czy kuszników, ich siła i tak jest spora
    A już naprawdę wymagają poprawy parametry puszkarzy

Początkujący Odkrywca Awatar Kylar_Slyterin
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez Pirotechnic Zobacz posta
    Według mnie zarówno żołnierze, jak elitarni żołnierze powinni mieć podwyższone walory ataku.
    Gdyż obecnie tylko zdrowie im się podnosi, a siła ta sama, więc przez tą są nijako trefni i słabo opłacalni.

Co do wyborowych łuczników czy kuszników, ich siła i tak jest spora
    A już naprawdę wymagają poprawy parametry puszkarzy
    Przyznam racje bo ja produkuje tylko Żołnierzy ( od pewnego czasu używam też Wyborowych łuczników ) Ale wyprodukowanie żołnierzy jest ....ździebko drogie -> kopalnia żelaza-> przetop żelaza -> przetop żelaza na stal -> i w końcu miecze. Nie mówiąc ile narzędzi na wybudowanie kopalni, czy ile setek węgla na to idzie. Faktycznie powinno się nieco podnieść parametry np.: żołnierzy...

Uprawnienia umieszczania postów