Lista oszustów:
- Darkeners (Oszukuje podczas wymiany, zmyśla i później oczernia graczy przed innymi)
- maestro (To samo co z Darkeners)
Lista oszustów:
- Darkeners (Oszukuje podczas wymiany, zmyśla i później oczernia graczy przed innymi)
- maestro (To samo co z Darkeners)
Oczywiście to o mnie mowa.
Więc... kto ze mną handlował kanapkami, wie, że go nie oszukałem.
Spiderek1 założył ten temat, bo mnie oszukał na kanapki (na co miałem dowody) i został dyscyplinarnie usunięty ze swojej gildii.
Nie wiem, jak tam kolega Maestro, mowie tylko za siebie.
Tutaj link do tematu: http://forum.thesettlersonline.pl/th...-graczy!/page4
Przebieg naszej rozmowy z postu 34 każdy z was może sam sobie przeczytać i wyciągać wnioski, kto kogo oszukał.
Nie mniej zdaje sobie sprawe z tego, że to tylko gra, ktora nam wszystkim ma umilić rozgrywke, i nie widzę powodu by okradac ludzi na kosze, jak jegomość wyżej.
Tyle w tym temacie.
Jak już kogoś oskarżacie, czy to słusznie czy nie, dawajcie dowody, bo skad inni mają wiedzieć, czy nie jest to nagonka.
Dowody które są przerabiane i jeszcze gadał ze mną głosowo, nie mam zamiaru się kłócić. Jesteś oszustem. Nawet nie dałeś tych buffów.
Wiesz... co mnie w tym wszystkim śmieszy. Wiem, że nie ma możliwości tego sprawdzenia, ale ja nawet nie mam osprzętu do Skypa czy tym podobnych
Może rozmawiałeś z kimś innym, ale na pewno nie ze mna.
Nie mniej wydaje mi się, że masz coś z głową.
spiderek1 - miło by było, gdybyś swoje oskarżenia udowodnił screenami
Ostatnio edytowane przez Gardios ; 25.02.2012 o 20:32
Jeśli zachodzą podejrzenia co do złamania zasad itd. proszę wysłać zgłoszenie do supportu, link: http://www.thesettlersonline.pl/pl/pomoc-i-wsparcie
@Gardios, oszukałem Ciebie? Nie, nie jesteś wtajemniczony co do sprawy z Darkenersem, więc się nie udzielaj.
Jak napisałem do Suportu odnośnie wyżej wymienionej sytuacji, otrzymałem informacje:
Więc z całym uszanowaniem dla pana Pawła, ale jak widać zgłaszanie się do suportu jest kompletnie bezsensowne.dziękujemy za skontaktowanie się z Supportem gry The Settlers Online.
Dziękuję za zgłoszenie problemu z nieuczciwymi graczami. Niestety, pomoc techniczna nie może ingerować w podobnych sytuacjach. Jedyne, co mogę poradzić, to po prostu unikanie graczy, którzy okazali się w przeszłości niegodni zaufania.
W razie dalszych pytań lub wątpliwości, proszę o kontakt.
Pozdrawiam,
Paweł
Zespół The Settlers Online
W momencie, gdy założyłeś ten temat (no ja to zrobiłem wcześniej, w temacie czarnej listy), uczyniłeś go "publicznym", więc się nie dziw, że inni gracze się wypowiadają.
Ostatnio edytowane przez Darkeners ; 25.02.2012 o 12:04
Tak z ciekawości tutaj zajrzałem... spiderek1 powiedz kiedy ciebie oszukałem, czy my ze sobą w ogóle rozmawialiśmy?!
to co tutaj odwaliłeś to przebija wszystko co dziś widziałem.
Zniknij proszę ;-)
PS. Nawet się nie bronie bo chyba oczywistym jest, że ten temat to zwykłe pieprzenie bez sensu!