Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: odnośnie problemu z brakiem ludzi na global-7

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat

odnośnie problemu z brakiem ludzi na global-7

W związku z brakiem ludzi którzy by siedzieli na global-7 w celu handlowania, padł pomysł, aby przy naszych znajomych pojawiało się jakieś info kto gdzie siedzi... czy jest np. na global-1 czy na global-7.

Po najechaniu na ikonkę żeby wyskakiwało coś na zasadzie chmurki że ten człowiek jest na global-7, drugą stroną tego byłaby to też jakaś reklama.
    Teraz jak się wchodzi to nawet nie wiadomo czy ktokolwiek tam siedzi i głupio pisać samemu do siebie.

Idąc dalej tym tropem dobrze by tez było, aby po "najechaniu" myszką na wspomnianą wyżej chmurkę z przykładowym globalem-7 odrazu nam przechodziło na ten global. Co umożliwi szybsze i sprawniejsze poruszanie się między globalami.

Gosciu xxx siedzi na global-7 ide mu sprzedać marmur, jedno klikniecie i jestem. Gościu yyy siedzi na global-1 wskakuje do niego ustawić się na browar.

Szybko, sprawnie i przyjemnie.

Początkujący Osadnik Awatar Zludny
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Jeśli przez kliknięcie, to tylko z potwierdzeniem zmiany. Ew. aktywacją czasową. Bo przypadkowe zjazdy też się mogą zdarzyć.

Osadnik Awatar szon26
    Serwer
    Nowy Świat
    a nie lepiej dodać do czatu jeszcze jedną zakładkę z chatem global-7 ?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    popieram szona
    powinna być dodatkowa zakładka(takie jak są Globalne, Pomoc, Szept, Wiadomość) Handel, która by była na globalu -7

Osadnik Awatar dip24
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Panowie nie czytają forum i nie wiedzą o tym że czat oraz handel są już w planach do zmian.

Osadnik Awatar szon26
    Serwer
    Nowy Świat
    Cytat Zamieszczone przez dip24 Zobacz posta
    Panowie nie czytają forum i nie wiedzą o tym że czat oraz handel są już w planach do zmian.
    W związku z tym, że została mi zarzucona nieumiejętność przeglądania forum, zgłaszam że nadrobiłem zaległości Faktycznie temat dziennik dewelopera powinien być przeczytany w pierwszej kolejności przed napisaniem jakiegokolwiek tematu na forum

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez zielonytyp Zobacz posta
    W związku z brakiem ludzi którzy by siedzieli na global-7 w celu handlowania, padł pomysł, aby przy naszych znajomych pojawiało się jakieś info kto gdzie siedzi... czy jest np. na global-1 czy na global-7.

Po najechaniu na ikonkę żeby wyskakiwało coś na zasadzie chmurki że ten człowiek jest na global-7, drugą stroną tego byłaby to też jakaś reklama.
    Teraz jak się wchodzi to nawet nie wiadomo czy ktokolwiek tam siedzi i głupio pisać samemu do siebie.

Idąc dalej tym tropem dobrze by tez było, aby po "najechaniu" myszką na wspomnianą wyżej chmurkę z przykładowym globalem-7 odrazu nam przechodziło na ten global. Co umożliwi szybsze i sprawniejsze poruszanie się między globalami.

Gosciu xxx siedzi na global-7 ide mu sprzedać marmur, jedno klikniecie i jestem. Gościu yyy siedzi na global-1 wskakuje do niego ustawić się na browar.

Szybko, sprawnie i przyjemnie.
    mam 568 znajomych co z tym fantem mam zrobic jak szukac w takiej ilosci kto gdzie jest

Odkrywca Awatar zylaja
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez GrekoPL Zobacz posta
    mam 568 znajomych co z tym fantem mam zrobic jak szukac w takiej ilosci kto gdzie jest
    tak za przeproszeniem i bez urazy. okradles ich juz wszystkich wysylajac odwrotnosc oferty ? czy masz jeszcze duzy zapas ?

Uprawnienia umieszczania postów