@cornflakes
te co były w ostatnią środę z 5-6 czerwca.
@cornflakes
te co były w ostatnią środę z 5-6 czerwca.
nudne to sie robi zrobili by jakąś ciekawsza awarie bo ta już mi się znudziła ile można patrzeć na uruchamianie kolejki logowania
no to sobie pograłam,nie ma co :/ ciekawe kiedy skończy się to mydlenie oczu,dobrze chociaż,że nie wierzyłam w to cudowne naprawienie serwera;napchali ludzi do oporu licząc,że każdy kupi klejnoty i teraz mam tego skutki
najgorzej,że nie wiadomo czy lepiej rzucić to w cholerę i odżałować stracony tu czas czy wnerwiać się dalej
i pewnie dlatego,że wiedzą że większości będzie szkoda tego czasu mają nas w dupie bo i tak twierdzą,że nie odejdziemy a jeśli odejdziemy to znowu napchają serwer tak,że nawet połowy nie udźwignie w tym samym czasie
Udało się zalogować, po godzinie prób - niestety, tylko na pięć minut. Po prostu żenada. Powoli tracę cierpliwość !!!
Najwiekszy przekret z jakim miałem do czynienia
USZKODZONY OBSZAR SERWERA!!! PROSIMY SPRÓBOWAC PÓŻNIEJ !!! Pacnął bym go w łeb , NIE MOGE
Przewałowali nas i maja nas bardzo głęboko
USZKODZONY OBSZAR SERWERA!!! PROSIMY SPRÓBOWAC PÓŻNIEJ !!! Pacnął bym go w łeb , NIE MOGE
to jest takie jawne robie z nas idiotow :P
pewnie biora nas za do siebie podobnych :P
zastanawia mnie tylko kiedy wkoncu zrozumiemy ze lepiej przestac grac w ta scieme
[COLOR="rgb(0, 0, 0)"][/COLOR]banda złodzieji i tyle
wow teraz to już kolejka logowania się nie uruchamia tylko od razu okienko 'połączenie z serwerem zostało zerwane'
i pewnie przyjdą sobie w poniedziałek jak gdyby nic i znowu będą rżnąć głupa pytając czy problem dalej występuje i zwalając winę na ciasteczka itp. itd.
nosiek tym to tylko im pomożemy bo serwer odciążymy i będą się chwalić,że naprawili![]()