-
-
Ostatnio edytowane przez kropek1920 ; 02.06.2012 o 00:05
No to mi się wyjaśniło o co kaman. Wczoraj po meczu otwarcia "znikło" 105 konnych. A ja się potem zastanawiałem "co ja mam aż tylu osadników?".
Nie wiem jak oni teraz planują to naprawić, bo ja musiałem dorobić sobie ponad 100 konnych (4000 koni + 3000 napiwku). Zdublują mi ekipę???
Przygoda kupiona za 1200 monet, teraz stoje w połowie bo najważniejszy generał 250 zapadł się pod ziemie a czas przygody nadal leci ... W dodatku nie mozna rozpocząć tych piłkarskich co i tak bez generała 250 nie ma sensu ...
Można wiedzieć jakie postępy z naprawieniem tego błędu są obecnie ?
Czy załoga tego serwera opuściła pokład, że tak cicho? Nawet zdania wyjaśnienia.
Ja nie tykam na razie już misji eventowych. Nawet woja nie robię bo nie mam pewności ze nie zniknie. Dokończyłem tylko to co miałem rozpoczęte i czekam na odpowiedź.
-
Ostatnio edytowane przez Persiu ; 01.06.2012 o 15:28 Powód: pomyłka
-
oK DZIA
Mnie wczoraj też wcieło generała nie dojechał na mecz ikona z prawej strony ekranu i menu z nią związane też znikło nie mogę wrócić armii dla mnie to kpina. Rozumiem problemy techniczne ale jak się coś robi za pieniądze to sie daje gwarancje bawić się można za darmo . Ja w tę gre włożyłem pare zyla i co mam z tego ano g.........