Cóż, ja do czasu rozwiązania problemu nie wrzucę ani złotówki.
Cóż, ja do czasu rozwiązania problemu nie wrzucę ani złotówki.
naprawdę? ale dostałeś odpowiedź? "później" czyli kiedy?
wczoraj rano dwóch generałów Szlomów z armiami amba wcięła, nie mam jak grać, trąbie do supportu, od wczoraj 5 wiadomości, kompletnie nic, kamień w wodę, zero odpowiedzi
jak tak można traktować klientów, którzy ich utrzymują?
Dziwna sprawa, że jeden rodzynek dostaje odpowiedź i jakiś domniemany zwrot chleba gdy reszta ludzi nie otrzymuje zdania wyjaśnienia. Nawet wyrazu z błędem ortograficznym. To jakaś ściema.
Szanowna administracjo czekam wciąż na wyjaśnienie i zwrot dóbr które zakupiłem. Z każdym dniem leci procent, powiedzmy pożyczki.
nadal nic sie nie zmieniło a czas leci... to jest jakas parodia, nie moge nic zrobic bo generał zaginął
ponoc nad tym pracuja :P z drugiej strony to moje menu gwiazdy nigdy nie zawieralo tylu ludzikow gotowych do dodaniazawsze to jakis pozytywny aspekt w tym calym czekaniu hehhe
bede kolekcjonerem :]
Napisałem już chyba ze 3 wiadomości i nic nie wiadomo w sprawie moich 2 generałów. Co wy tam ku*** robicie za tymi biurkami. Po co mi ten ewent jak bez generałów
nie zrobię przygody. Zacznijcie działać ADMINI i rozwiążcie nasze problemy...
Dostałem oficjalna odpowiedz od supportu w sprawie generałów
(...) W związku z faktem, iż zaginięcie generała weterana nastąpiło w związku z problemami na naszych serwerach, zostanie on jak najbardziej zwrócony na Twoje konto. Niestety, może to jednak dopiero nastąpić podczas kolejnej przerwy konserwacyjnej (czwartek 7 czerwca br). (...)
Czyli generała zwrócą, ale dopiero 7mego czerwca, jakby nie można było zrobić przerwy konserwacyjnej wcześniej ...
I ciekawe jaka będzie rekompensata za kończenie przygody generałami 200, straty wtedy są kolosalnie większe...
o pieknie ... prawie caly wiktor zrobiony i nagle takie cos pisza ? To co mam teraz policzyc ilu rekrutow stracilem i ubiegac sie o zwrot surowcow plus premii ?
Mam to samo stoje na końcówce wiktora która robiłem wg poradnia gdzie weteran 250 to podstawa, i muszę czekać do 7mego gdzie mi przygoda wygaśnie i 10k Expa + cały droop przejdą koło nosa. W dodatku ile czasu monet i wędlin poświęciłem na znalezienie tej przygody a tu nagle nie moge nic zrobic.
Jedyne wyjscie to dac komus innemu ja dokonczyc ale wtedy 10k expa przejdzie koło nosa![]()
ja robie sam wiec 30k expa do piachu pojdzie ...