Odpowiedz w tym wątku
Strona 16 z 41 PierwszyPierwszy ... 6 14 15 16 17 18 26 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 151 do 160 z 409

Wątek: Dolina odkrywców znowu nie działa

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Cytat Zamieszczone przez gregorypeck Zobacz posta
    Dolina nadal leży i kwiczy :/. Dziwne, że inne serwery aż tak tego typu problemów nie doświadczają. Piątek wieczorem padło to pewnie dopiero w poniedziałek rano cos drgnie, ciekawe czy pola wytrzymają .
    podsypać Ci jutro? niektórych wpuszcza na wyspy ale nie na przygody a innych wpuszcza wszędzie

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Do gry nie da rady wejść od wczoraj ale promocja na klejnoty jest , żałosne.....

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Cytat Zamieszczone przez D4gon Zobacz posta
    Do gry nie da rady wejść od wczoraj ale promocja na klejnoty jest , żałosne.....
    No i znalazł się popełniany błąd jakim są klejki. Niech zaprzestaną wprowadzać do gry tego typu rzecz a gra może się poprawi bo tydzień temu była ta sama sytuacja.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    I kolejne premium zmarnowane... Chyba, już trzeba się żegnać z Setkami, skoro Ubisoft praktycznie upadł. Żałosne śmiechy, że dopóki wczoraj dało się zalogować, to pierwsza wiadomość na głównej była o ostatniej aktualizacji, a odkąd nie da się zalogować, topka jest o Happy Hour na klejki XD

Vegecioocha, Malami133, Maggie_111, wpuszcza Was? Jeśli tak, to rzućcie mi - z łaski swojej - raz na jakiś czas dowolną premkę na uprawy. Resztę wyspy olejcie i skupcie się na uzbieraniu dosypek na swoje uprawy, bo jeśli jakimś cudem, to ruszy, to zaraz może być znowu na odwrót z możliwością logowania ))

PS Of course, jeśli uda się wejść na moją wyspę
    Ostatnio edytowane przez MarikaMar ; 15.02.2025 o 09:45

Osadnik Awatar MODELKASZCZECIN
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Cytat Zamieszczone przez walec_kids Zobacz posta
    No i znalazł się popełniany błąd jakim są klejki. Niech zaprzestaną wprowadzać do gry tego typu rzecz a gra może się poprawi bo tydzień temu była ta sama sytuacja.
    A to nie ma wpływu na to ze sewer padł . Ja nie moge wejść na grę wogule od wczoraj i pewnie nikt na moja wyspe też nie . Od miesiąca jest problem z grą , a same resety serwerów jej nie naprawią, tylko........... dalej niech się bb wypowie

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Cytat Zamieszczone przez MarikaMar Zobacz posta
    I kolejne premium zmarnowane... Chyba, już trzeba się żegnać z Setkami, skoro Ubisoft praktycznie upadł. Żałosne śmiechy, że dopóki wczoraj dało się zalogować, to pierwsza wiadomość na głównej była o ostatniej aktualizacji, a odkąd nie da się zalogować, topka jest o Happy Hour na klejki XD

Vegecioocha, Malami133, Maggie_111, wpuszcza Was? Jeśli tak, to rzućcie mi - z łaski swojej - raz na jakiś czas dowolną premkę na uprawy. Resztę wyspy olejcie i skupcie się na uzbieraniu dosypek na swoje uprawy, bo jeśli jakimś cudem, to ruszy, to zaraz może być znowu na odwrót z możliwością logowania ))

PS Of course, jeśli uda się wejść na moją wyspę
    NIESTETY nie idzie wejść na Wasze wyspy Pierwsze, co rano spróbowałam... Do Ciebie, D4gon, Sirmira ( Będę oczywiście w ciągu dnia próbować...

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Potwierdzam do żadnej osoby która wywaliło nie da się wejść.

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Mnie też wczoraj wywaliło jak miałem lecieć na przygodę A na Ł i nie mogę wejść do siebie jak ktoś może dajcie jakąś premkę na uprawy oddam jak wejdę

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Mogliby nas przenieść na serwer, który działa, bo tylko Dolinę Odkrywców co chwile wywala xD

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    A może to Ich sposób na pozyskanie klejnotów.... Gracze będą okno wydarzenia klejnotami otwierać.....

Odpowiedz w tym wątku
Strona 16 z 41 PierwszyPierwszy ... 6 14 15 16 17 18 26 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów