Odpowiedz w tym wątku
Strona 4 z 15 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 5 6 14 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 146

Wątek: Pamiętnik Dewelopera: Halloween 2021 - Dyskusja

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Penelopa nie odpisuje bo konserwa jej zablokowała odpisywanie

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    jak ze strony głownej:
    Konserwacja.[Z....ona] - jak zawsze.
    A każdy niech sobie za kropki podstawi co chce

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    u mnie zdechło, nie mogę się zalogować - a dotychczas było nawet nie najgorzej

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Cytat Zamieszczone przez EDEK13 Zobacz posta
    Na paczki eventowe mam nałożone blokady. Czy tylko u mnie ten błąd występuje? Blokadę na dyniowe paczki jeszcze mogę zrozumieć, ale za klejnoty? Nie przypominam sobie abym wydawał 20-30 k klejnotów na paczki, a mam na nich również blokadę.
    Od razu uprzedzam głupie komentarze- nie, nie planuje kupować paczek za klejnoty ale skoro mam i na nich blokadę i na tych za dynie to chcę wiedzieć czy to tak ma być, czy jest to błąd bo chciałbym wiedzieć jak rozplanować rozgrywkę.
    Nie jesteś sam też mam blokadę na Straszna Halloweenowa paczka ta za klejnoty, też jej nie mam zamiaru kupować bo mnie na nią nie stać a nawet jak bym miał tyle to bym wolał kupić sobie kopalnie klejnotów. Dodatkowo Halloweenowa Paczka Generałów i Paczka przeraźliwego wzmocnienia za dynie są u mnie zablokowane ale to pewnie zeszłoroczny i dwuroczny limit.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    A gra dalej nie działa jak powinna. Chyba chodzi oto żeby kupować wszystko za klejnoty bo coraz mniej ludzi gra

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Zrobiliście Event a nic nie zrobiliście żeby tą grę upłynnić. Na obecną chwilę nie da się grać i widać, że Was to nie obchodzi, ważne żeby kupowali klejnoty, przykro patrzeć jak postępujecie z graczami. nie wiem jak inni, dla mnie ta gra nie ma sensu na dzień dzisiejszy, może kiedyś ale z obecnego punktu widzenia widać, że to niemożliwe.

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Nie mogę się zalogować ani przez Unity, jak i przez Klienta

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez boriab Zobacz posta
    Zrobiliście Event a nic nie zrobiliście żeby tą grę upłynnić. Na obecną chwilę nie da się grać i widać, że Was to nie obchodzi, ważne żeby kupowali klejnoty, przykro patrzeć jak postępujecie z graczami. nie wiem jak inni, dla mnie ta gra nie ma sensu na dzień dzisiejszy, może kiedyś ale z obecnego punktu widzenia widać, że to niemożliwe.
    Zgadzam się z Tobą. Event zrobiony pod kupowanie dyń za klejnoty, bo przecież nie będę siedział i czekał aż z kimś zrobię przygodę, a zwykłe przygody nie są premiowane. ŻAL a nie event, nie powiem gdzie można sobie wsadzić tę grę.
    Ten ŻAL miałby sens gdyby chociaż cmentarze się nie wyczerpywały.
    Ostatnio edytowane przez xKostekx ; 26.10.2021 o 15:06

Community Manager Awatar BB_Penelopa
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Drodzy Gracze

Jesteśmy świadomi problemów związanych z Uroczym Ogrodem i zablokowanymi strefami, które pojawiają się, gdy się z niego korzysta. Wkrótce wprowadzimy poprawkę, aby rozwiązać ten problem.

Na razie unikajcie używania Uroczego Ogrodu, aby problem z zablokowaną strefą się u Was nie pojawił.

Jak tylko ustalimy datę/godzinę poprawki, niezwłocznie edytujemy ten post!

Pozdrawiam,
    BB_Penelopa

Początkujący Odkrywca Awatar hadzi4
    Serwer
    Nowa Ziemia
    wszystkiego czego się dotkniecie to potraficie spatolić...aby nic nie popsuć gracze nie powinni w ogóle w to grać

Odpowiedz w tym wątku
Strona 4 z 15 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 5 6 14 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów