Na paczki eventowe mam nałożone blokady. Czy tylko u mnie ten błąd występuje? Blokadę na dyniowe paczki jeszcze mogę zrozumieć, ale za klejnoty? Nie przypominam sobie abym wydawał 20-30 k klejnotów na paczki, a mam na nich również blokadę.
Od razu uprzedzam głupie komentarze- nie, nie planuje kupować paczek za klejnoty ale skoro mam i na nich blokadę i na tych za dynie to chcę wiedzieć czy to tak ma być, czy jest to błąd bo chciałbym wiedzieć jak rozplanować rozgrywkę.
Nie jesteś sam też mam blokadę na Straszna Halloweenowa paczka ta za klejnoty, też jej nie mam zamiaru kupować bo mnie na nią nie stać a nawet jak bym miał tyle to bym wolał kupić sobie kopalnie klejnotów. Dodatkowo Halloweenowa Paczka Generałów i Paczka przeraźliwego wzmocnienia za dynie są u mnie zablokowane ale to pewnie zeszłoroczny i dwuroczny limit.
Zrobiliście Event a nic nie zrobiliście żeby tą grę upłynnić. Na obecną chwilę nie da się grać i widać, że Was to nie obchodzi, ważne żeby kupowali klejnoty, przykro patrzeć jak postępujecie z graczami. nie wiem jak inni, dla mnie ta gra nie ma sensu na dzień dzisiejszy, może kiedyś ale z obecnego punktu widzenia widać, że to niemożliwe.
Zrobiliście Event a nic nie zrobiliście żeby tą grę upłynnić. Na obecną chwilę nie da się grać i widać, że Was to nie obchodzi, ważne żeby kupowali klejnoty, przykro patrzeć jak postępujecie z graczami. nie wiem jak inni, dla mnie ta gra nie ma sensu na dzień dzisiejszy, może kiedyś ale z obecnego punktu widzenia widać, że to niemożliwe.
Zgadzam się z Tobą. Event zrobiony pod kupowanie dyń za klejnoty, bo przecież nie będę siedział i czekał aż z kimś zrobię przygodę, a zwykłe przygody nie są premiowane. ŻAL a nie event, nie powiem gdzie można sobie wsadzić tę grę.
Ten ŻAL miałby sens gdyby chociaż cmentarze się nie wyczerpywały.
Ostatnio edytowane przez xKostekx ; 26.10.2021 o 15:06
Jesteśmy świadomi problemów związanych z Uroczym Ogrodem i zablokowanymi strefami, które pojawiają się, gdy się z niego korzysta. Wkrótce wprowadzimy poprawkę, aby rozwiązać ten problem.
Na razie unikajcie używania Uroczego Ogrodu, aby problem z zablokowaną strefą się u Was nie pojawił.
Jak tylko ustalimy datę/godzinę poprawki, niezwłocznie edytujemy ten post!
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych.
Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.