Odpowiedz w tym wątku
Strona 5 z 15 PierwszyPierwszy ... 3 4 5 6 7 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 146

Wątek: Pamiętnik Dewelopera: Halloween 2021 - Dyskusja

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    obserwatorium i stajnica tez dziś padło! xD wczoraj jeszcze działało,A WY NIE WIECIE JESZCZE KIEDY TO NAPRAWICIE !!!

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez BB_Penelopa Zobacz posta
    Drodzy Gracze

Jesteśmy świadomi problemów związanych z Uroczym Ogrodem i zablokowanymi strefami, które pojawiają się, gdy się z niego korzysta. Wkrótce wprowadzimy poprawkę, aby rozwiązać ten problem.

Na razie unikajcie używania Uroczego Ogrodu, aby problem z zablokowaną strefą się u Was nie pojawił.

Jak tylko ustalimy datę/godzinę poprawki, niezwłocznie edytujemy ten post!

Pozdrawiam,
    BB_Penelopa
    kobieto ta gra ledwo działa muli na każdym kliknięciu myszy a ty gadasz o jakimś ogrodzie i strefach.

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    a blokowanie strefy przez rzucanie premii od innych graczy, a wysłanie zaproszeń na przygody, a niedziałające budynki z premiami strefowymi to nie wymaga naprawy !!!???

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    jeszcze Was Szef trzyma w pracy? Nie pozwalniali was?

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Mi dzisiaj zablokowało strefę, wrzucenie premii czarny wir... , drzewko miłości działa jak chce, tragedia....

Osadnik Awatar THEBADDEST
    Serwer
    Złota Góra
    Penelopa, ale problem nie dotyczy tylko Uroczego Ogrodu. Ja użyłem premii strefowej w boisku i mam zablokowany obszar od 14:00. Nie przypominam sobie, żeby gra upadła tak nisko od 6-7 lat. Niestety.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    "Znajdziecie w sumie 21 drzwi. Każdego dnia możecie otworzyć jedne drzwi. Otwarcie pominiętych drzwi to koszt 100 klejnotów za zwykłe drzwi i 300 klejnotów za drzwi specjalne, ze względu na bardzo wysoką wartość nagród."

Pozwoliłem sobie zacytować Twój wpis Penelopo z Pamiętnika Dev odnośnie kalendarza i mam pytanko odnośnie drugiej części tekstu, którą pogrubiłem dla lepszej widoczności.
    Czy w tegorocznym kalendarzu okienko ze specjalnymi drzwiami z dnia 31 października gdzie jako nagroda o "bardzo wysokiej wartości" ( 10 arkebuzów,10 rumaków bojowych,10 moździerzy) to jest pomyłka, żart czy kpina ?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez BB_Penelopa Zobacz posta
    Drodzy Gracze

Jesteśmy świadomi problemów związanych z Uroczym Ogrodem i zablokowanymi strefami, które pojawiają się, gdy się z niego korzysta. Wkrótce wprowadzimy poprawkę, aby rozwiązać ten problem.

Na razie unikajcie używania Uroczego Ogrodu, aby problem z zablokowaną strefą się u Was nie pojawił.

Jak tylko ustalimy datę/godzinę poprawki, niezwłocznie edytujemy ten post!

Pozdrawiam,
    BB_Penelopa
    Jak na razie to większość unika grania w settlers
    odkąd wprowadziliście to "cudowne" UNITY.

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    U mnie problem dotyczy logowania - czyli ZERO - nie można się przebić przez logowanie nie ważne czy Klient czy Unity.. Jutro aktualizacja to może się uda

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Dla chetnych, mój kalkulator eventowy:
    https://docs.google.com/spreadsheets...it?usp=sharing

Odpowiedz w tym wątku
Strona 5 z 15 PierwszyPierwszy ... 3 4 5 6 7 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów