obserwatorium i stajnica tez dziś padło! xD wczoraj jeszcze działało,A WY NIE WIECIE JESZCZE KIEDY TO NAPRAWICIE !!!
obserwatorium i stajnica tez dziś padło! xD wczoraj jeszcze działało,A WY NIE WIECIE JESZCZE KIEDY TO NAPRAWICIE !!!
a blokowanie strefy przez rzucanie premii od innych graczy, a wysłanie zaproszeń na przygody, a niedziałające budynki z premiami strefowymi to nie wymaga naprawy !!!???
jeszcze Was Szef trzyma w pracy? Nie pozwalniali was?
Mi dzisiaj zablokowało strefę, wrzucenie premii czarny wir... , drzewko miłości działa jak chce, tragedia....
Penelopa, ale problem nie dotyczy tylko Uroczego Ogrodu. Ja użyłem premii strefowej w boisku i mam zablokowany obszar od 14:00. Nie przypominam sobie, żeby gra upadła tak nisko od 6-7 lat. Niestety.
"Znajdziecie w sumie 21 drzwi. Każdego dnia możecie otworzyć jedne drzwi. Otwarcie pominiętych drzwi to koszt 100 klejnotów za zwykłe drzwi i 300 klejnotów za drzwi specjalne, ze względu na bardzo wysoką wartość nagród."
Pozwoliłem sobie zacytować Twój wpis Penelopo z Pamiętnika Dev odnośnie kalendarza i mam pytanko odnośnie drugiej części tekstu, którą pogrubiłem dla lepszej widoczności.
Czy w tegorocznym kalendarzu okienko ze specjalnymi drzwiami z dnia 31 października gdzie jako nagroda o "bardzo wysokiej wartości" ( 10 arkebuzów,10 rumaków bojowych,10 moździerzy) to jest pomyłka, żart czy kpina ?
U mnie problem dotyczy logowania - czyli ZERO - nie można się przebić przez logowanie nie ważne czy Klient czy Unity.. Jutro aktualizacja to może się uda![]()
Dla chetnych, mój kalkulator eventowy:
https://docs.google.com/spreadsheets...it?usp=sharing