Proponuję sortować przygody w menu gwiazdka względem poziomu trudności od najmniejszego do największego. Mała rzecz, a cieszyłaby. Ewentualnie można by sortować po czym innym (np. nazwie) chodzi o to żeby dane przygody były koło siebie.
Proponuję sortować przygody w menu gwiazdka względem poziomu trudności od najmniejszego do największego. Mała rzecz, a cieszyłaby. Ewentualnie można by sortować po czym innym (np. nazwie) chodzi o to żeby dane przygody były koło siebie.
Proponuję JAKIEKOLWIEK sortowanie.
Przygody nie dość że są dowolnie pokazane to ciągle zmienia się ich lokalizacja.
Zupełnie jak w Archeo b...ałagan siostry mają![]()
A dlaczego według poziomu trudności? Może lepiej wg. czasu trwania? Albo wg potrzebnych osób? Jak wyżej napisano - dobrze by było gdyby jakkolwiek były poukładane. Ja mam obecnie 4: 3 końskie grzbiety i banitów. Miałem jeszcze mrocznych ale sprzedałem. Był z tego ładny przekładaniec... a można było ułożyć je chociażby alfabetycznie. grunt, by końskie grzbiety były przy sobie a nie porozdzielane przez inne.
![]()
::.![]()
.:: Emotions... There oughta be a law against them ::.
![]()
.::
Może, dlatego napisałem:
Ewentualnie można by sortować po czym innym (np. nazwie) chodzi o to żeby dane przygody były koło siebie.
Teraz ma w gwiazdce 12 przygód i sortowanie po poziomie trudności dało by mniej więcej podział, na te które Cie stać lub nie (bo nie masz tyle zasobów).
Ostatnio edytowane przez DonMag ; 21.05.2012 o 21:25
Grupowanie przygód by się przydało, tego mi brakuje najbardziej