jestem za
jestem przeciw
nie mam zdania
Nie mam, bo jeszcze się event nie rozpoczął. Dwóch rzeczy nie wziąłeś pod uwagę: 1. Może rzucać znajomy z premium. 2. Nigdzie nie pisałem, że 24/7, co zresztą jest raczej niemożliwe. Ergo: wystarczy niecałe 100k pisanek, a to chyba dla Ciebie również nie będzie żadnym problemem.
Jasne, wprowadźmy komunę: każdemu po równo, niezależnie od stażu i zaangażowania w grę.
Jak ktoś chce mieć wszystko od razu, to żaden problem: tsotesting.com i sprawa załatwiona.
Jeśli ktoś faktycznie robi taką ilość przygód, że skunks z rekrutem nie wyrabiają, to zdobycie odpowiedniej ilości pisanek nie powinno być dla niego problemem.
Zobaczysz jak taka mała premia zmieni cenę pisanek każdy sobie kupi dla siebie lub na handel. Cena podręcznika rekrutacji jest już dość znacząca a jest do niego stały dostęp
Zachowujesz się tak jakby od tego głosowanie zależało czy BB skróci czas rekrutacji. Wiesz na czym polega model biznesowy mikrotransakcji że ktoś musi płacić pomimo tego że gra jest darmowa. Napisałem że zagłosowałem na tak. Wyjaśniłem tylko jak w prosty sposób tak strasznie trudna przygodę można robić mniejszym kosztem.
jestem na tak bo dlaczego nie?
Witam
Proszę oddawać głosy na ankietę.
Skrócenie czasu produkcji jest zawsze mile widziane.
Pozdrawiam i życzę miłej gry
lepsze były by nowe przygody które dają więcej PD