tak
TAK
NIE
Obojętne
tak
tak jak ktos powiedzial 'kolejna ankietka z cyklu nie chce tysiaca zlotych, chce milion zlotych i to jeszcze bez kiwniecia palcem, w prezencie od bb pod choinke'![]()
ludzie, w tej grze prawie nic sie nie dzieje, nic nie trzeba robic, siedzicie 24/7 i naprawde macie taki problem zeby zrobic kilka manuskryptow i tomow dla generalowej i uzywac ją z głowa, a nie dostawac zbuffowana i wysylac bez myslenia gdzie popadnie lapiac 100% expa, a najlepiej to 1000% bo wam malo?
poza tym przestancie robic multikonta i spammowac kazdego dnia na czacie zebrzac o jakies "glosy" w tym temacie... 80% osob piszacych "tak" bez przeczytania nawet pierwszego posta ma tutaj tylko 1-2 posty napisane w swoim zyciu, troche to dziwne
ja jestem na nie, bo jest dobrze jak jest, bedac dosc nowym graczem mozna po tygodniu wykupic prawie wszystko z eventowego sklepu, wiec nie widze sensu w żebraniu o darmowego generala albo o robienie petycje dla zmiany nazwy...
i widzisz, ktoś pisze na forum 1-2 raz i jest na tak ale jest multikontem, a ty masz 35 postów i jesteś na NIE co ma dowodzić jak mi się zdaje tego, że nie jesteś multikontem? LOL
Tylko nie pasuje mi to kupowanie WSZYSTKIEGO w evencie będąc ''nowym'' w tydzień - jako farmer dla kogoś, czy zbierajac od farmerów dla siebie?![]()
jestem na nie. Lepiej wprowadzić nowego generała. BB nie zgodzi się przerabiać tego co jest na wszystkich serwerach. Poza tym część z nas ma już ulepszone gienki. Kto zwróci za wkład?
tak
duksik szkoda bo głos już Twój przepadł, ale tak to już jest, jak ktoś za mądry jest a czytać nie umie, i na pałę głosuje.
tak
Nie rozumiem problemu z nazwą, u mnie Mikołaj to Cyrk - bo tak jego obóz wygląda - a Mikołajka z "foty" wygląda jak gen. Jaruzelskiwięc taką nazwę otrzymała (nie ubliżając Jaruzelskiemu). Jaki sens zmieniać możliwości generała, może lepiej od razu wszystkim dać +100% expa do ataków i by każdy gracz mógł mieć po 2 championy z każdego. A jak będę chciał wygrać w totka to skoczę po kupon i na pewno wygram.
Ludzie obudźcie się, mamy zdobywać w trakcie gry generałów i handlując polepszać naszą pozycje a nie dostać wszystko na tacy, jak aktualnie uczniowie w podstawówce czy gimnazjum. Możemy też przecież dodać do budynków specjalny magazyn prowiantu - a niech sobie każdy kupi - po co czekać na jeden event w roku w którym można go zdobyć. Dajcie wszystko od razu a 75 lvl będziemy mieć w pół roku - tylko co potem ?
Jeżeli już się nad czymś zastanawiać to może lepiej nad niepotrzebnymi ozdobami (statuy, znaki, koła itp.) z przygód, gromadzącymi się w gwieździe, by można je było na coś sensownego wymieniać w rozsądnej proporcji. Można by dodać do gry jakąś stocznię i port + dodatkową wysepkę oraz nowe przygody - w taki sposób moim zdaniem powinna się rozwijać gra a nie przez ułatwienia.
Wolę być na "tak", jednak w tym wypadku jestem zdecydowanie na "nie".
Przyjemnej gry i do miłego![]()
Matematyki nie oszukasz, nawet jakby wprowadzili wszystkie "ulatwienia" ktore opisales to przecietnemy graczowi wbicie 75 i tak zajeloby 5-10 lat. Dlatego wlasnie BB powinno isc w kierunku przyspieszania wszystkiego do racjonalnego poziomu.
A potem to czego mozna oczekiwac od kazdego normalnego producenta gier czyli nowy content.
Ostatnio edytowane przez sparkz ; 12.02.2018 o 10:30
"A necromancer is just a really, really late healer"
Generał
Punkty zdrowia: 1
Uszkodzenia: 120-120
Celność: 80%
Inicjatywa : Zwykła
Umiejętności:– Jest specjalistą i podróżuje 30 min,
Nasza propozycja to przystosowanie:
Doświadczony generał - PRZYSTOSOWAĆ DO BLOKÓW
Punkty zdrowia: 1
Uszkodzenia: 120-120
Celność: 80%
Inicjatywa : Zwykła
Umiejętności: – Jest specjalistą
To jest ważne, choć nie napisane na początku![]()