Zobacz wyniki ankiety: Czy jestes za zlikwidowaniem opoznienia przy wysylaniu generalow do ataku?

Głosujących
22. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • TAK

14 63.64%
  • NIE

6 27.27%
  • Obojetne

2 9.09%
Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 30

Wątek: Opoznienia generalow po wejsciu do gry osoby zaproszonej

Community Manager Awatar BB_Penelopa
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Witam!

Zapraszam o głosowania!

Pozdrawiam,
    BB_Penelopa

Elelkal_
    Cytat Zamieszczone przez Misiorww Zobacz posta
    nie trzeba mieć słabego łącza, żeby gra się zwieszała. karty w tle nie są podtrzymywane.
    Owszem są podtrzymywane, zależy jakieś przeglądarki i jej wersji używasz

Co do gienka, to u mnie na przykład nawet kilka minut po przyjęciu zapki przez znajomego nie ma opóźnień ( być może nie wchodził na przygodę).

Odkrywca Awatar Misiorww
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Elelkal_ Zobacz posta
    Owszem są podtrzymywane, zależy jakieś przeglądarki i jej wersji używasz
    wiem, napisałem ogólnikowo. można też w nowych wersjach włączy opcję podtrzymywania.
    "Everybody lies"

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Ciekaw jestem czy osoby glosujace na NIE lubia te opoznione wyjscia z obozow czy glosuja ot tak.. na przekor..

Odkrywca Awatar Misiorww
    Serwer
    Nowa Ziemia
    w dużej ilości nie przeszkadzają te opóźnienia, a chcąc wykonać blok, zaprasza się znajomego po tych blokach
    "Everybody lies"

Elelkal_
    Cytat Zamieszczone przez spyyoda Zobacz posta
    Ciekaw jestem czy osoby glosujace na NIE lubia te opoznione wyjscia z obozow czy glosuja ot tak.. na przekor..
    Pewnie ci, którzy nie robią bloków a nie chcą, żeby innym było łatwiej

Odkrywca Awatar sparkz
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez spyyoda Zobacz posta
    Ludzie sa na tyle glupi ze potrafia zaglosowac przeciwko inkrementacyjnym zmianom ktore nie wplywaja na aktualna zawartosc gry (wiec nikt na nich nie moze stracic).
    "A necromancer is just a really, really late healer"

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Ja z zasady nie głosuję w publicznych ankietach, ale często głosuję na "nie" jeśli problem jest błahy, bo uważam że dużo poważnych dziur do załatania jest, a i na nowy content chętnie spojrzę.
    W tym temacie sądzę, że wynika to z mechaniki komunikacji serwer-gracze jak już ktoś napisał i Penelopa mogłaby wysilić się odrobinkę aby to ustalić i napisać nam czy wątek ma w ogóle sens.

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Cytat Zamieszczone przez baqslaw Zobacz posta
    Ja z zasady nie głosuję w publicznych ankietach, ale często głosuję na "nie" jeśli problem jest błahy, bo uważam że dużo poważnych dziur do załatania jest, a i na nowy content chętnie spojrzę.
    Kazdy ma jakies swoje ......

jak juz musza te koniki latac to neich lataja tez jak nikt jeszcze nie zostal zaproszony.
    Ostatnio edytowane przez MOD_Victoria ; 12.02.2017 o 16:13 Powód: połączenie postów

Moderator Forum Awatar MOD_Victoria
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Dzień dobry,

w ciągu ostatnich miesięcy pomysł nie cieszył się poparciem na tyle wysokim, by mógł zostać przekazany dalej, w związku z tym temat zostanie zamknięty i przeniesiony do archiwum.

Pozdrawiam,
    MOD_Victoria

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3

Uprawnienia umieszczania postów