Za szybko kolonie znikają i za mało dają według mnie one powinny dać dwa razy wiecej niż teraz i trawać przynajmiej z 3 tygodnie lub wiecej. bez tego kolonie są nieopłacalne
Tak chcemy
nie
nie mam zdania
Za szybko kolonie znikają i za mało dają według mnie one powinny dać dwa razy wiecej niż teraz i trawać przynajmiej z 3 tygodnie lub wiecej. bez tego kolonie są nieopłacalne
czy konsultowales ten pomysl na global-1 swojego serwera, oraz ze slownikiem? moja odpowiedz na twoja ankiete brzmi tak samo , jak twoja odpowiedz na moje pytanie
gra to przyjemnosc, ale kulturka musi byc;
moze bywam brutalny, ale za to szczery
jedni kolonie robią inni nie. gdyby nawet dawały 2x tyle, nie wiem czy by wróciły do łask.
inne nagrody powinni dać, w tedy może by ruszyło.
"Everybody lies"
Przepraszam ze tak powiem ale wiem co ja pisze bo niskie poziomy (no powietrzmy 30 lvl ) potrzebują granita i drewna egzo.
dobra wojtus, nie konsultowales na g1, bo bym o tym wiedzial, to raz, a dwa uwolnie cie od tego ciezaru jakim dla ciebie jestem, i juz nie bede komentowal twoich pomyslow, bo za bardzo mnie w oczy razi twoja 'jezyka polska'
gra to przyjemnosc, ale kulturka musi byc;
moze bywam brutalny, ale za to szczery
Dzień dobry,
na temat modyfikacji Ekspedycji, już zaczęliśmy rozmawiać tutaj. Temat zamykam.
Pozdrawiam,
Mod Dobrawa
Wypowiedzi i poglądy przedstawione w moich postach, są wyłącznie moje i jako takie należy je traktować. W żadnym wypadku nie należy zakładać, że przedstawiają oficjalne stanowisko Ubisoft/BlueByte, czy że są tożsame z poglądami przedstawicieli ww. firm.