Zobacz wyniki ankiety: Popierasz pomysł?

Głosujących
13. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak

10 76.92%
  • Nie

3 23.08%
Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: 2-tygodniowa oferta resetowania drzewka umiejetności za łodygi

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat

2-tygodniowa oferta resetowania drzewka umiejetności za łodygi

Proponuję zrobić dwa tygodnie nowej oferty limitowanej, polegającej na resetowaniu drzewka umiejętności specjalistów, bezstratnego, za łodygi lub fasole, a nie za klejnoty.

Z łodygami już za bardzo nie ma co zrobić.
    I można by przeczyścić magazyny w taki sposób.

Obecnie koszt resetowania drzewka bez utraty woluminów to zdaje się 50 klejnotów za jeden wolumin, obojętnie jaki.
    Zatem podczas trwania takiej oferty koszt mógłby wynosić na przykład 50 łodygi/księga, albo 100 łodygi/księga, to już do ustalenia.

I można by dać znać przynajmniej tydzień wcześniej, byśmy zdążyli naprodukować, jeśli ktoś nie ma.

Przypomnę, że po wprowadzeniu aktualizacji XXL nie było jakichś ułatwień resetowania drzewka, a pasowałoby, bo warunki się zmieniły.
    Gdy sprzeczasz się z idiotą, on najprawdopodobniej robi dokładnie to samo ...

Community Manager Awatar BB_Penelopa
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Witam!

Zapraszam do dyskusji i głosowania.

Pozdrawiam,
    BB_Penelopa

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Kolonia
    Wybacz Penelopa ale te Twoje wstawki

Cytat Zamieszczone przez BB_Penelopa Zobacz posta
    Witam!

Zapraszam do dyskusji i głosowania.

Pozdrawiam,
    BB_Penelopa
    są bez sensu. Nic nie wnoszą do dyskusji, a mnie osobiście drażnią.
    Dedykacja dla moderatorów

Wolność i władza mają tylko jedną wspólną cechę: nadużywanie.
    Karol Bunsch

Odkrywca Awatar RedJul
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Zwłaszcza w takich sytuacjach jak ta gdy jest to dubel i to wielokrotny.
    Pomysłów na resetowanie drzewka w różnych wariantach jest kilka.
    Zanim zachęci się do dyskusji w jakimś temacie warto wiedzieć czy to po krasnoludzku

Odkrywca Awatar Misiorww
    Serwer
    Nowa Ziemia
    później cm rozliczą z napisanych postów, a tu będzie ich dużo. tyle tylko, że kopiuj w klej. buhahaha!!!
    "Everybody lies"

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Nie widziałem takiego pomysłu wcześniej, więc nie dubel.
    Inne sposoby rozwiązania jednego problemu to nie dublowanie.
    Gdy sprzeczasz się z idiotą, on najprawdopodobniej robi dokładnie to samo ...

konkur4
    Powiedz to zielonemu opiekunowi forum
    Łodygi? Jeśli to ma być mini event dla chomików i bogatych to jestem na nie.

Odkrywca Awatar RedJul
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Czlowiek_Lasu Zobacz posta
    Nie widziałem takiego pomysłu wcześniej, więc nie dubel.
    Inne sposoby rozwiązania jednego problemu to nie dublowanie.
    Szukanie tu bym zaczął
    Trudno nazwać nowym pomysłem coś co różni się tylko formą zapłaty z tą samą czynność.
    Zresztą to bez znaczenia, na testowym problem rozwiązany.

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Dzień dobry,

inny sposób rozwiązania problemu, jest dublem, bo przecież nie sam problem się zmienia, tylko pomysł, jak go rozwiązać. W tym wątku chodzi niemal dokładnie o to samo co w obecnym, czyli nie podoba się obecna forma restartu drzewka umiejętności specjalistów, jest propozycja, by przydzielone umiejętności móc zrestartować kosztem surowców. Kluczowym jest, że gracze chcieliby zmiany i że chcieliby, żeby surowce z gry brały w tym udział.
    BB zastrzega sobie prawo do modyfikacji pomysłów, więc nie ma gwarancji, że pomysł przejdzie dokładnie w takiej formie, nie mniej jednak zasugerowanie innego surowca na pewno pokazuje, jakie są oczekiwania nas graczy.
    Mam nadzieję, że udało mi się wyjaśnić, dlaczego ten temat jest dublem i w związku z tym, zamykam go i przenoszę do archiwum. Wypowiedź założyciela skopiuję do wspomnianego wyżej tematu, pozostałe niekoniecznie bezpośrednio dotyczą resetu umiejętności, więc zostaną zarchiwizowane razem z tym wątkiem.

Pozdrawiam,
    Mod Dobrawa
    Wypowiedzi i poglądy przedstawione w moich postach, są wyłącznie moje i jako takie należy je traktować. W żadnym wypadku nie należy zakładać, że przedstawiają oficjalne stanowisko Ubisoft/BlueByte, czy że są tożsame z poglądami przedstawicieli ww. firm.

Uprawnienia umieszczania postów