Zobacz wyniki ankiety: Międzynarodowe głosowania na pomysły dotyczące gry

Głosujących
15. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • tak

14 93.33%
  • nie

0 0%
  • nie mam zdania

1 6.67%
Strona 1 z 4 1 2 3 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 36

Wątek: Głosowanie na Pomysły i sugestie

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat

Głosowanie na Pomysły i sugestie

Witam,
    zainspirowany ostatnim głosowaniem na przedmioty na Targowisku Gildyjnym, proponuję by admini robili podobne głosowanie na poprawki w grze.
    Może być raz na pół roku.

Ostatnio weszło co prawda kilka miłych ulepszeń, ale i tak mam wrażenie, że firma w znacznym stopniu mija się z tym na czym graczom najbardziej zależy.

Przykładowo, ja bym chciał najbardziej kolejkę w introligatorze i grupowanie rzeczy w menu gwiazdy.
    Gdy sprzeczasz się z idiotą, on najprawdopodobniej robi dokładnie to samo ...

Odkrywca Awatar misiasia
    Serwer
    Nowy Świat
    Tso, to nie tylko polska wersja językowa jesteśmy tylko małym odłamkiem tej "rodziny".
    Odkąd w końcu wystartowali z Heroes (nie wiem, czy poprawnie to ze sobą pozwiązuję, ale jakoś tak mi się to razem łączy), praca nas tso znowu nabrała tempa. Okres stagnacji mam nadzieję, że mamy już za sobą i BB utrzyma tempo prezentowania nam nowości. Co prawdą są to głównie poprawki kosmetyczne, a nie kamienie milowe dla gry, ale w jakiś tam sposób ułatwiają grę, więc bardzo się na nie cieszę.

Głosuję na NIE, bo dla mnie twoja propozycja, to dublowanie masła maślanego.
    Z tego co wcześniej pisał Xaar, a obecnie Terromort, wszystkie propozycje, które się pojawiają w tym dziale są czytane i jeżeli wzbudzają spore zainteresowanie, to są przekazywane wyżej. A co się dzieje wyżej, to my już wpływu nie mamy. Pewnie tak jak przy każdym innym projekcie developerka dyskutuje sobie, co jest możliwe do wprowadzenia i coś tam nad tym dziubią. Po co jeszcze zawracanie gitary i ankiety w czym ma być gmerane w pierwszej kolejności, skoro i tak oni będą wybierać projekty, a nie ty? W ankiecie pojawiły by się propozycje, które najszybciej możliwe do spełnienia i niekoniecznie musza się pokrywać z tym, czego ty chcesz

Chcesz żeby coś tam miało większy priorytet, to zachęć większa liczbę osób do odwiedzania danego tematu, głosowania w nim i dyskutowania. Im większe nasze zainteresowanie, tym większe ich.

Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    Zbyt ogólne pytanie, zbyt mało możliwych odpowiedzi, trudno jednoznacznie stwierdzić za jakim z wymienionych pomysłów się głosuje, czy za "by admini robili podobne głosowanie na poprawki", czy "kolejkę w introligatorze", czy "grupowanie rzeczy w menu gwiazdy".
    Jestem tylko za kolejką w introligatorze.
    Ostatnio edytowane przez YAHIKO_FX ; 23.05.2015 o 22:25
    Praca moderatorów nie podlega dyskusji na forum.

Osadnik Awatar Vespirr
    Serwer
    Nowy Świat

Zmiany

Piszę prawdopodobnie mój ostatni pomysł...( z czego pewno niektórzy się już cieszą )

Proponuję dogadać się z BB, że raz w miesiącu oni będą wybierać 10 według nich najlepszych pomysłów na forum, po czym wystawią głosowanie na głównej stronie i my gracze wybierzemy ten jeden, który oni będą musieli włączyć do gry.

Pozdrawiam

Odkrywca Awatar kinia19910
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Nie wydaje mi się by wyrazili na to zgodę

Osadnik Awatar Vespirr
    Serwer
    Nowy Świat
    Co do szczegółów, to się z nimi dogadamy, w końcu zależy im na graczach prawda?
    Proponuję zebrać dużą liczbę głosów i z tym wystartować do nich.

Odkrywca Awatar Misiorww
    Serwer
    Nowa Ziemia
    1. nagroda od bb w postaci 1kk klejnotów
    2. -||-
    3. -||-
    4. -||-
    5. -||-
    6. -||-
    7. -||-
    8. -||-
    9. -||-
    10. -||-

ciekawe, które byśmy wybrali?
    "Everybody lies"

Osadnik Awatar Vespirr
    Serwer
    Nowy Świat
    Może byś przeczytał dokładnie? Oni sami wybierają 10 pomysłów.. więc jeżeli myślisz, że ten by wybrali to spoko

A ludzie na forum jak mają tak trollować to na pewno nie zgodzą się na to

Kto da pomysł 1kk klejnotów za free..
    Ostatnio edytowane przez EX_Persefona ; 10.03.2016 o 12:07 Powód: połączenie postów

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Cytat Zamieszczone przez Misiorww Zobacz posta
    1. nagroda od bb w postaci 1kk klejnotów
    2. -||-
    3. -||-
    4. -||-
    5. -||-
    6. -||-
    7. -||-
    8. -||-
    9. -||-
    10. -||-

ciekawe, które byśmy wybrali?
    ja bym wybrał 2 bardzo obiecujący jest

Odkrywca Awatar Misiorww
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Vespirr Zobacz posta
    Może byś przeczytał dokładnie? Oni sami wybierają 10 pomysłów.. więc jeżeli myślisz, że ten by wybrali to spoko
    10 najlepszych pomysłów z forum. ludzie się umówią i będą tylko pomysły z dodaniem do konta darmowych klejnotów.
    "Everybody lies"

Strona 1 z 4 1 2 3 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów