Zobacz wyniki ankiety: Czy jesteś za wymianą Punktów Waleczności na Star Cointy?

Głosujących
51. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak

40 78.43%
  • Nie

4 7.84%
  • Nie wiem, nie robie koloni itp.

7 13.73%
Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: Ekspedycję- Pkt Walecznosci - Gwiezdne Monety

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Milady84 Zobacz posta
    19-20 to pewnie dadzą na małej 1go Do olbrzymich 3go wcale tak łatwo nie jest dotrzeć i do tego cała mapka była wyczyszczona. A poza tym powiedz w czym Ci pomysł szkodzi, ze tak uparcie szukasz dziury w całym? Handlujesz strzałkami za granit i nie chcesz, żeby inni mieli więcej SC czy co?
    Nie, raczej Sparkz już dawno wyzbył się wszelkiej nadziei na to, że BB pójdzie z czymś w stronę graczy i zaproponuje nam coś, co będzie dawać wymierne korzyści

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Cytat Zamieszczone przez BB_Penelopa Zobacz posta
    Jak już niejednokrotnie pisałam, Wasze sugestie są dla nas bardzo cenne.

Pozdrawiam,
    BB_Penelopa
    żarty się tutaj was trzymają pokazujecie to jak bardzo szanujecie na każdym kroku
    wracając do tematu wymiana by była fajnym rozwiązaniem

Odkrywca Awatar sparkz
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Milady84 Zobacz posta
    19-20 to pewnie dadzą na małej 1go Do olbrzymich 3go wcale tak łatwo nie jest dotrzeć i do tego cała mapka była wyczyszczona. A poza tym powiedz w czym Ci pomysł szkodzi, ze tak uparcie szukasz dziury w całym? Handlujesz strzałkami za granit i nie chcesz, żeby inni mieli więcej SC czy co?
    Pomysl mi nie szkodzi, po prostu nie kreci mnie koncepcja reanimowania trupa, ktory trupem byl juz w momencie wprowadzenia. Jak w przypadku wielu innch elementow tej gry uwazam, ze lepiej sie po prostu z tym pogodzic i zostawic jak jest.

A tak glupi zeby wydawac towar limitowany (SC) za dostepny w nieograniczonych ilosciach to ja z calym szacunkiem, ale nie jestem ;p
    Ostatnio edytowane przez sparkz ; 18.01.2016 o 22:29
    "A necromancer is just a really, really late healer"

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Cytat Zamieszczone przez sparkz Zobacz posta
    Pomysl mi nie szkodzi, po prostu nie kreci mnie koncepcja reanimowania trupa, ktory trupem byl juz w momencie wprowadzenia. Jak w przypadku wielu innch elementow tej gry uwazam, ze lepiej sie po prostu z tym pogodzic i zostawic jak jest.

A tak glupi zeby wydawac towar limitowany (SC) za dostepny w nieograniczonych ilosciach to ja z calym szacunkiem, ale nie jestem ;p
    Jakie nieograniczone ilości? Robiłeś w ogóle kolonie wyższych lvl, że tak piszesz? Jak dla mnie PW są odpowiednikiem SC w koloniach. Jest to podobny surowiec. Nawet jeśli gorszy będzie przelicznik to i tak do 75lvl części graczy się to przyda. Nikt nikogo przy tym nie zmusza do robienia koloni, nie podoba się to nie i już. Zrobienie tego nawet w takim przeliczniku jaki podałam według moich doświadczeń z 3cimi lvl koloni nie spowodowało, by posiadania nie ograniczonych ilości SC (no może chwilowo u tych graczy co nie nie kupują wieżyczek i maja ich sporo) lecz powrót do tych ilości jakie przed XXL robili gracze klepiący non stop byki, wikingi itp. Praktycznie ciężko jest wyprodukować dziennie więcej wojska niż na 1 największą kolonie i to na premii x3. Do tego trzeba jeszcze wtedy dokupywać broń, bo nawet przy 2 zbrojowniach na 6 premiowanych x2 w magazynach jej ciągle ubywa Przedtem ludzie potrafili po 3, a nawet więcej byków dziennie robić i mogli mieć sporo SC to niby czemu teraz byśmy nie mogli?

Odkrywca Awatar sparkz
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Czytaj ze zrozumieniem.

Granit jest dostepny w nieograniczonych ilosciach, bo mozna go uzyskac z dowolnej liczby przygod ktore kazdy robi, a od 60 lvl (ktory nie jest znowu tak trudno uzyskac) produkowac samemu sladowym kosztem. Pomysl zeby sprzedawac SC (i samemu sobie stwarzac problemy zajmujac kilkudniowe cooldowny w sklepie) za granit uwazam za kpine.

PW nie sa odpowiednikiem SC bo nie da sie za nie kupic nic co by mialo jakakolwiek przydatnosc w kontekscie ogolnym, a nie tylko kolonii. To jest jeden z najwiekszych absurdow tego systemu - to ze to jest obieg zamkniety ktory glownej czesci gry (czyli wyspie) ma do zaoferowania wylacznie surowce.

Przelicznik jest taki jakiego mozna sie spodziewac. Exp byl przeliczany na SC w stosunku 100:1 wiec trudno oczekiwac ze PW pozwola Ci klepac SC w sensownej ilosci.

Reszta posta mnie niespecjalnie interesuje, bo na kolonie zwyczajnie nie trace czasu (z powodow wyzej wymienionych) ;p
    "A necromancer is just a really, really late healer"

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Cytat Zamieszczone przez sparkz Zobacz posta
    Czytaj ze zrozumieniem.

Granit jest dostepny w nieograniczonych ilosciach, bo mozna go uzyskac z dowolnej liczby przygod ktore kazdy robi, a od 60 lvl (ktory nie jest znowu tak trudno uzyskac) produkowac samemu sladowym kosztem. Pomysl zeby sprzedawac SC (i samemu sobie stwarzac problemy zajmujac kilkudniowe cooldowny w sklepie) za granit uwazam za kpine.

PW nie sa odpowiednikiem SC bo nie da sie za nie kupic nic co by mialo jakakolwiek przydatnosc w kontekscie ogolnym, a nie tylko kolonii. To jest jeden z najwiekszych absurdow tego systemu - to ze to jest obieg zamkniety ktory glownej czesci gry (czyli wyspie) ma do zaoferowania wylacznie surowce.

Przelicznik jest taki jakiego mozna sie spodziewac. Exp byl przeliczany na SC w stosunku 100:1 wiec trudno oczekiwac ze PW pozwola Ci klepac SC w sensownej ilosci.

Reszta posta mnie niespecjalnie interesuje, bo na kolonie zwyczajnie nie trace czasu (z powodow wyzej wymienionych) ;p
    Niby gdzie wpadłam na pomysł sprzedawania SC za granit? Coś chyba tez masz problem z rozumieniem Jedynie zażartowałam, ze się czepiasz, bo sprzedajesz strzałki i nie chcesz, żeby ludzie mieli więcej SC Nigdy tego nie robiłam i nie będę robić. Co do przelicznika to niech sobie nawet wychodzi podobny do tego w przygodach. I tak będę zadowolona.

Moderator Forum Awatar Uranos_old
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Witam,

z uwagi na brak zainteresowania (ostatni wpis 20.01.2016 r.) zamykam wątek i przenoszę go do archiwum.

Pozdrawiam,
    MOD_Uranos

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2

Uprawnienia umieszczania postów