Strona 27 z 52 PierwszyPierwszy ... 17 25 26 27 28 29 37 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 261 do 270 z 520

Wątek: Problem z logowaniem

Osadnik Awatar deagostini85
    Serwer
    Złota Góra
    Cytat Zamieszczone przez Kirk_tk Zobacz posta
    A ja dostałem takie coś

uprzejmie informuję, iż Twoje zgłoszenie zostało przyjęte. Odpowiedź na nie zostanie udzielona najszybciej, jak jest to tylko możliwe. Ze względu na dużą ilość zgłoszeń jakie wpłynęły do nas w ostatnim czasie, może oznaczać to dłuższe oczekiwanie na odpowiedź z naszej strony.

Support The Settlers Online pracuje w godzinach 9:00-19:00 od poniedziałku do piątku. Odpowiadając na naszą wiadomość email, bardzo prosimy nie zmieniać jej tematu. Dzięki temu będziemy mogli szybciej udzielić odpowiedzi.

W przypadku gdy powtórnie wysyłasz do nas zapytanie na temat zgłoszonego już wcześniej problemu, bardzo prosimy kontynuować zagadnienie, nie zaś wysyłać zupełnie nowe. Pozwoli to uniknąć sytuacji, kiedy Twoje zgłoszenie mogłoby trafić do złej kategorii, a dodatkowo pozwoli nam na szybszą odpowiedź.
    Dostałeś odp z tzw. automatu.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Ha ha ha.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    szkoda tylko ze za glupote idiotow musza placic gracze

Osadnik Awatar QuiProQuo
    Serwer
    Złota Góra
    Krzyś , Brawo Ty

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    niestety na face nie moge dodac postu i nie widze tez waszych z tego linku co podaliscie mam tylko anglojezyczna stronke

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    nazwijcie mnie konserwatywnym leśnym dziadem ale nie bedę zakładał konta na portalu dla ekshibicjonistów tylko po to aby BB i tak miało w zadzie to co tam wysmaruje :P

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Nie zakładaj.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    anusia: wpisz w wyszukiwarkę na facebogu: The Settlers Online i w pierwszym poście "Szczęśliwego Nowego Roku" rozwiń komentarze.

tomassos
    Ja właśnie smażę pozdrowienia do Düsseldorfu od dwóch kolegów z gildii, którzy nie mogą się zalogować. Wiadomość kieruję pod adres info@bluebyte.de Może jak im skrzynkę zarzucimy wiadomościami po polsku, niemiecku i angielsku to ktoś pogoni Support.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    kiedy babola naprawia gospodarka mi pada od dwoch dni nie moge sie zalogowac bo gimbaza opanowala serwer xd wiecie cos na temat naprawy serwera??

Strona 27 z 52 PierwszyPierwszy ... 17 25 26 27 28 29 37 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów