Winenetou lipa,nic dodac nic ujac wszyscy lezymy![]()
Jak ktoś skleci jakąś sensowną wiadomość do naszych zachodnich sąsiadów, może się podzielić. Na pewno sporo osób skorzysta.![]()
to mi odpisali,to są jakieś jaja,idiotów z nas robią:
Witaj NerwusEx,
dziękuję za wiadomość.
Opisany przez Ciebie problem może być spowodowany błędnymi lub/i nieaktualnymi danymi w pamięci podręcznej (tzw. cache) Twojej przeglądarki.
Aby mieć pewność, że korzystasz z aktualnej wersji gry, zalecamy regularnie czyścić pamięć podręczną przeglądarki internetowej.
Jeśli wyczyszczenie pamięci podręcznej nie przyniesie rozwiązania, proszę spróbować zalogować się do gry przy użyciu innej przeglądarki, może to wpłynąć pozytywnie na stabilność gry.
W razie dalszych pytań bądź wątpliwości, proszę o kontakt.
Proszę mieć na uwadze, że jeśli nie otrzymam odpowiedzi w ciągu 48 godzin, niniejsze zgłoszenie zostanie automatycznie zamknięte. W takiej sytuacji będzie koniecznie utworzenie nowego zgłoszenia.
Pozdrawiam,
Kasia
Zespół The Settlers Online
to mi odpisali :
Witaj NerwusEx,
dziękuję za wiadomość.
Opisany przez Ciebie problem może być spowodowany błędnymi lub/i nieaktualnymi danymi w pamięci podręcznej (tzw. cache) Twojej przeglądarki.
Aby mieć pewność, że korzystasz z aktualnej wersji gry, zalecamy regularnie czyścić pamięć podręczną przeglądarki internetowej.
Jeśli wyczyszczenie pamięci podręcznej nie przyniesie rozwiązania, proszę spróbować zalogować się do gry przy użyciu innej przeglądarki, może to wpłynąć pozytywnie na stabilność gry.
W razie dalszych pytań bądź wątpliwości, proszę o kontakt.
Proszę mieć na uwadze, że jeśli nie otrzymam odpowiedzi w ciągu 48 godzin, niniejsze zgłoszenie zostanie automatycznie zamknięte. W takiej sytuacji będzie koniecznie utworzenie nowego zgłoszenia.
Pozdrawiam,
Kasia
Zespół The Settlers Online
mnie nie zaszczycili odpowiedzia![]()
mi ludwisarnia i prochowy pracuja juz bez premi , konczylem synkow , zapke na wymianke juz mialem-strata nie zrobiona a tu takie cos ... trudno beda lezec 20k klejek![]()
Do Ciebie przynajmniej teoretycznie człowiek odpisałMnie tylko automat ośmielił odpowiedzią
![]()
kasia napisala to samo do mnie tylko zmienila nick w pozdrowieniach a resze wiadomosi taka sama jak u mnie