TAK
NIE
OBOJĘTNE
I już widzę te ofki na handlu, sprzedam loot, tylko najszybszy generał -.-
wrzucisz premie masz to samo
gratki za pomysł
Premie znaczy sie strzalki i skrytki?
Przeciez niedlugo malo kto to bedzie mial
A do 75 daleka droge jeszcze maja gracze z czolowki
2/5 minut i 100 wojska, moje marzenie....
fajny pomysł jestem za.. Ale niestety wydaje sie mało realny do wprowadzenia..
Author=sparkza bloki to nie były na początku? a stały się ważnym elementem gry.Chyba nie myslicie powaznie, ze BB zacznie dodawac do gry rzeczy wspomagajace cos, co jest dosc oczywistym exploitem ?
jest na testowym pomysł dodania "awaryjnego" kwatermistrza jako jednej z nagród "gwiazdkowego" eventu - niech się komuś blok posypie w sytuacji, gdy dropy wymienione/sprzedane - to też wspomaga exploit?
jestem za dodaniem takiego generała, tylko niech wraca godzinę, jakaś cena pośpiechu musi być;p
Tak, bloki to jest dosc ewidentny exploit.
Roznice pomiedzy tym a tym czego dotyczy temat sa dwie :
1. BB oficjalnie przelknelo temat blokow, do tematu systemu dropow sie nie ustosunkowalo.
2. Skala - uzywanie blokow zmniejsza odrobine straty w pewnych miejscach przygody, jesli chodzi o dropy natomiast dostajesz pelny pakiet nagrod za zerowy wklad w przygode.
Nie mozna wykluczyc ze BB kiedys cos odbije i taki general powstanie, ale tak jak pisalem powyzej, nie nalezy oczekiwac ze BB od tak przychyli sie do propozycji lepszego wykorzystywania exploitow ;p To raczej precedens niz cos co mozna a priori zalozyc.
"A necromancer is just a really, really late healer"
Jestem za, ale wracać powinien z 2h, a nie 30 min, można by było go wykorzystać do przenoszenia.
a nie lepiej jakas mini strzalka za 10 sc zabijajaca jedna jednostke (nie mniej nie wiecej) z hp nie wiekszym niz 200 ?
Będzie się działo!
I znowu konserwy będzie mało.
Będzie głośno, będzie radośnie
Znów poczekamy razem całą noc.
Ekipa nie oszczędza sił
Już trochę im brakuje tchu.
Polejcie wina również im
Znów konserwa konserwy będzie rytm!...