Odpowiedz w tym wątku
Strona 34 z 38 PierwszyPierwszy ... 24 32 33 34 35 36 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 331 do 340 z 380

Wątek: Ekspedycje - Wykryte Bugi

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez roy33 Zobacz posta
    napisze tak
    cos jest nie halo w pvp
    są błędy do zniesienia ale i nie ranking jakaś lipa do potęgi liczycie cwaniaków którzy na skróty jada kolonie żałosne tak samo z czasem skąd biorą takie czasy próbowałem najłatwiejsza kolonie wojo przygotowane i parę minut w plecy gram w to 4 lata i po woli zaczynam wątpić co wy robicie wiem ze interesuje was zysk z zamieni ale nie tedy droga a co do obron tez macie burdel w ogólnym mam sporo a jak policzę z 3 poziomów nie pasuje
    widac że 4 lata to mało jak dla ciebie żebyś ogarnoł kolonie na czas proponuje powrót do przygód z poradnikiem koniecznie pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez jagodziak ; 09.08.2015 o 05:40

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez jagodziak Zobacz posta
    widac że 4 lata to mało jak dla ciebie żebyś ogarnoł kolonie na czas proponuje powrót do przygód z poradnikiem koniecznie pozdrawiam
    Co do kolonii to się właśnie zastanawaiam jak trafic na kolonie, na której zrobiłbym efektywność 10? Póki co udało mi się na pojedynczych osiągnąć coś ok. 8,8, a przeciętnie to jest pomiędzy 6,6- 7,5. Mogę anulować jak cos nie pójdzie, ale już dwa razy zleciałem na drugi poziom kolonii. Po początkowych kiepskich efektywnościach właśnie obrałem taką drogę i wbiłem pod koniec pierwszej dziesiątki krajowego rankingu...no ale znowu musze podbijać kolonie drugiego poziomu. Tak więc zastanawiam się jak gracz z Rosji trafił na taką kolonię? Jakiej bym nie trafił to na strefę głównego Bossa zawsze potrzebuje od 100 jednostek, a jak trzeba ubić coś bo braknie do bloku to nawet 155. A gdy jest to oboz postawiony przez gracza to już ponad 170. Kolonie z bossem u lewej góry czy u lewego dołu to często większe straty, jakbym nie kombinował. Tak więc nie wiem na której mapie można ubić 3200 jednostek tracąc tylko jakieś 320. Ja jeszcze nie trafiłem, a już osiagnałem taką wprawę, że robię bloki 1 do 9 jednostek ciężkich i nawet na potrójnym bloku.

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    a moze zanim szanowne BB wprowadzi zaplanowane nowosci to ogarnie bajzel, ktory obecnie panuje?
    niby klasyka gatunku, ale jest to juz strasznie [autocenzura]

1) powalczyl o ranking

2) postawil obrone

3) zaatakowal

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Jak wprowadza wyższe poziomy to kolonie już praktycznie wymrą, bo trzymanie jednostek normalnych, ekspedycyjnych i tych nowych będzie trudne ze względu na populację.

Osadnik Awatar Agnieszka_N
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez set2g Zobacz posta
    Jak wprowadza wyższe poziomy to kolonie już praktycznie wymrą, bo trzymanie jednostek normalnych, ekspedycyjnych i tych nowych będzie trudne ze względu na populację.
    Dlatego powinni wprowadzić to aby zamek na wodzie miał możliwość zwiększania populacji w zależności od jego poziomu - wtedy byłby sens o to walczyć, a tak walczenie o ozdobę mija się z celem. Poza tym przy takiej rewolucji trybu podstawowego powinni tez wprowadzić trochę zmian w pvp, bo ludzie w to grali dla zabicia nudy.

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Cytat Zamieszczone przez GbrL Zobacz posta
    3) zaatakowal

Takie coś https://youtu.be/rW5YaYeA2jo to jest już norma. 3 ekspedycje na 5 znalezionych nie ma możliwości zaatakowania dowódcy mapy przez trzeba ją anulować. Problem dotyczy tylko nowo znalezionych ekspedycji bo zajętych kolonii z lvl2 na naszym serwerze jest jak na lekarstwo przez co awans na lvl3 jest mocno utrudniony.

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    silu 700 dla twojej informacji awans lvl losowania koloni otrzymasz również po zajmowaniu wolnych koloni pozdrawiam

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Cytat Zamieszczone przez jagodziak Zobacz posta
    silu 700 dla twojej informacji awans lvl losowania koloni otrzymasz również po zajmowaniu wolnych koloni pozdrawiam
    O tym właśnie piszę, zajętych brak, a wolne z przewagą znalezienia takiej z niemożliwością zaatakowania dowódcy mapy, którą musisz i tak anulować.

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Naprawicie kiedys te obozy, ktorych nie mozna zaatakowac czy nie?

moze nowa pani Komjuniti sie wypowie, bo poki co to tylko zaglada na Zlota Gore, napisze "dzien dobry" i ucieka nie odpowiadajac na jakiekolwiek pytania... jesli to ma byc nowa jakosc kontaktu z graczami wedlug BB, to gratuluje dobrego samopoczucia...

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj

dwie kolonie i przygoda

Odpowiedz w tym wątku
Strona 34 z 38 PierwszyPierwszy ... 24 32 33 34 35 36 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów