Osobiscie watpie w to ze BB zwiekszy zloza jakiekolwiek, predzej dadza jakas premie nowa, albo dosypke za klejnoty. Niemniej zaglosowanie na TAK nie kosztuje mnie nic. A noz widelec...
Argumentacja jak sobie radzili dawniej jest glupia i bezsensu. Dawniej ludzie walili wszedzie z buta albo jezdzili dylizansami. Ty pewnie wozisz tylek autem. Olej auto i chodz wszedzie na nogach. Dlaczego masz miec latwiej niz ludzie kiedys...
Moja argumentacja "nie bo nie"... Nie rozumiem. Moja argumentacja jest podobna do pasqdkowej, nie jestem no lifem, mam poza TSO inne zycie i gdy pojawia sie opcja ulepszenia/ulatwienia gry z chcecia z niej skorzystam. Ty mi mowisz jak mam grac wlasnie, ze ma robic to, siamto i owamto. Wiem mowie jeszcze raz, wynocha z mojej pisaskownicy, nie bedziesz mi mowil jak i co mam grac w TSO.
Jak chcesz BMW i8 to rusz tylek i idz do pracy. Ty bys pewnie chcial isc na latwizne i dostac za darmo. Brzmi znajomo, prawda?
Jak nie chcesz wiekszej ilosci surowca w zlozach to twoj problem.
I tak, jestem dziwny, chce aby bylo mi latwiej.
Poki co to wlasnie wy malkontenci stosujecie zasade "nie bo nie" oraz (potowrze to po raz kolejny) narzekanie dla samej zasady narzekania. Nie potraficie nic konstruktywnego wymyslec wiec lepiej pomarudzic troche. Zamiast tego ruszcie glowa i zalozcie nowy watek z jakims fajnym pomyslem. Obawiam sie jednak ze zaraz pojawi sie znowu glupi komentarz...