Masakra mam to samo jestem ciekawa jak oni to wszystko wyprostuja
Masakra mam to samo jestem ciekawa jak oni to wszystko wyprostuja
nic nie wiadomoszukaj w innych wątkach
jeżeli problem wydawał by się poważny BB zamieściłoby informacje o tym na stronie Głównej a tak mają to w D.pie....Długi weekend i H.. xD może w poniedziałek popołudniu jak już wszystkim MoD erekcja opadnie po wolnym to nas wpuszczą na serwer żebyśmy zobaczyli totalne spustoszenie xD oczywiście nie obejdzie się bez zadość uczynienia w postaci Kanapki z serem i 10 prezentów ...no i życzenia szczęśliwego nowego....
Minęło już kilkanaście godzin od awarii i nic jestem tylko ciekaw kto i jak zrekompensuje mi straty poniesione za ten problem techniczny . Wszystko na co pracowałem przez kilka miesięcy pójdzie w diabły . Szkoda szkoda naprawdę nic tylko płakać.Kiedyś przyglądałem się graczom innego servera jak mieli podobny problem i teraz wiem co czuli , na pewno frustracje i niemoc . :-((((
Sprawa jest prosta dziś nie zaloguje się słoneczny gród i jeden serwer nie zwinie nagrody z eventu, pozostanie kupno za klejki![]()
Witam ,kolejny raz twórcy gry pokazali nam gdzie nas mają.Pozdrawiam wszystkich ze Słonecznego .